SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya mutlaka kazanmamız lazım beraberlik yetecek gibi duruyor adamlara…
Fener 2de2 yapamaz…

bjk forvetsiz mi
yine ne saçmalıyo bu küfür kısaltması

Yaw siz şaka mısınız?

Ben mi oyuncularin, sahaya nasıl yayılacaklarını göstereceğim?

Hoca hoca olsa savunmada saçma sapan hatalar yapmazdık.
Luyindama'nin topu nereye uzaklaştırmasi gerektiğini hoca söyler hadi diyelim hoca söyledi oyuncu yanlış yaptı.
Bu seferde ceza sahası önünde rakibe şut şansı vermememiz gerektiğini de hoca söyler.

Hoca hocalık yapmayıp idmanlarda ayak tenisi ve çift kale maç yapıp mesai saatini doldurup çıkışta bankamatikten para çekip bodrum tatili hesabı yaparsa oyuncular NAH oynar

Ulan adamlar;
forvet olmadan,
kafası kesik tavuk Nkodu,
necip,
müzmin sakat Töre,
Alanya'nin defans yapmayı bilmeyen cöpleri,
38'lik Atiba ile şampiyon oldu.
Ne oyuncu kalitesinden bahsediyorsunuz?

Ulan Ahmed dayanamadım like attım 👏👏

Yanliz beyler bu Tinerrciler senelerdir biz bir takima 8 tane attik diye sikeci sikeci diyorlardi ama Bunlar bu aksam bildigin Averaj kasiyor Omerin yalandan soylemleri Sergenin karsilik vermesi bir oyunun icindemiyiz anlamadim 6-0 nedir bildigin Averaja oynuyo adamlar

Olmazda haftaya bjk ye 3 atsak ve Göztepe de bjkyi yense bizi sampiyon yapsa ne olay olurdu ama :ROFLMAO:

bjk arenada tur mu atacak yürek dayanmaz artık

Helal olsun Sergen'e verdiği sözü tuttu.
Cumartesi görüşeceğiz dedi 6 tane yapıştırdi.
Erkek adam sözünde durur helal.

Bizim BAHANETOR, bir daha formayı hak etmeyen giymeyecek ve bundan sonra kendimize yakışır sekilde oynayacağiz diye söz veriyor ertesi hafta 4 tane yediriyor.
Utanmadan yaşlı ve evlatlarıni yine oynatıyor.

Maç önü hayalimiz dünyadan büyük , avrupaya gideceğiz felan filan
Daha çok gidersiniz
hayali avrupa da bjk rekorunu kırmak 1 gol atıp şov yaparak tekbir getirmek, küme düşme hattındakı takımlardan 4-5 yemek, bjk ye haftaya fark yiyip arena da şampiyonluk kutladımı tamamdır

Renktaş kim ne derse desin bu sene bu lig benim gözümde temiz değildir. Bizim yaptığımız mallıklar ayrı ama buda su götürmez bir gerçek.

Evet ne olursa olsun.Biz rezalet yönetiliyoruz her anlamda. Her anlamda derken açayım. transferler, klübün haklarını hem sahadaki oyuncular hemde yöneticiler anlamında savunmamak,hocanın oyuncu tercihleri..Yemin ederim rezalet bir sezon. tepeden tırnağa alayı gitse umrumda olmaz.

ama bu sene lig tarihin en şaibeli ligidir.Başda tff olmak üzere tüm kurulların Galatasaray şampiyon olmasında kim olursa olsun dedikleri bir sezon olmuşdur.
vara rağmen bu kadar artniyeli kararların olduğu sezon hatırlamıyyorum.

işte tüm bunlara rağmen başta başkan denen adam olmak üzere tüm yöneticilerden nefret ediyorum.
aynı zamanda sahadaki ruhsuz, bir gram bu takımın haklarını koruma ihtiyacını duymuyan oyuncularında bu yöneticilerden farkı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt