Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 11.689
- 2.264
- 1.468
Haftaya mutlaka kazanmamız lazım beraberlik yetecek gibi duruyor adamlara…
Fener 2de2 yapamaz…
Fener 2de2 yapamaz…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk nin kadro bizde olsa orta siralardaydik ama
Bırak bu biatciligi Galatasarayli ol artikdoğrudur bu kafayla devam etmeni tavsiye ederim
Yaw siz şaka mısınız?
Ben mi oyuncularin, sahaya nasıl yayılacaklarını göstereceğim?
Hoca hoca olsa savunmada saçma sapan hatalar yapmazdık.
Luyindama'nin topu nereye uzaklaştırmasi gerektiğini hoca söyler hadi diyelim hoca söyledi oyuncu yanlış yaptı.
Bu seferde ceza sahası önünde rakibe şut şansı vermememiz gerektiğini de hoca söyler.
Hoca hocalık yapmayıp idmanlarda ayak tenisi ve çift kale maç yapıp mesai saatini doldurup çıkışta bankamatikten para çekip bodrum tatili hesabı yaparsa oyuncular NAH oynar
Ulan adamlar;
forvet olmadan,
kafası kesik tavuk Nkodu,
necip,
müzmin sakat Töre,
Alanya'nin defans yapmayı bilmeyen cöpleri,
38'lik Atiba ile şampiyon oldu.
Ne oyuncu kalitesinden bahsediyorsunuz?
beşiktaş'ı yenmemiz imkansız
şut bile atamayız
kendinizi hazırlayın
sanırım teşvik vermişlerYa bjk iyi hoş tamamda hatayda hiç bir şey yok yani normal bu skor ha??
onların kadro bizde olsa ilk 5 e giremezdik. bütün bitik adamlar uçup kaçıyor.bizde olsa antrenmana çıkmazlardıbizim kadro bjkde olsa rahat sampiyon olurlardi bence
biz yenileceğimiz için fener önümüzde kalmak için yenmek zorunda olmayacakOzaman Fenerin 2de2 yapmasını bekleyeceğiz…
senin hayatın benim gibi gsli görmemiştirBırak bu biatciligi Galatasarayli ol artik
hayali avrupa da bjk rekorunu kırmak 1 gol atıp şov yaparak tekbir getirmek, küme düşme hattındakı takımlardan 4-5 yemek, bjk ye haftaya fark yiyip arena da şampiyonluk kutladımı tamamdırMaç önü hayalimiz dünyadan büyük , avrupaya gideceğiz felan filan
Daha çok gidersiniz
Renktaş kim ne derse desin bu sene bu lig benim gözümde temiz değildir. Bizim yaptığımız mallıklar ayrı ama buda su götürmez bir gerçek.