SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca eleştirememeli zaten evet. Aynı takımdan sen neredeyse doğru düzgün pozisyona dahi giremeden 3 tane yemişsin hem de Boupendza bile oynamamış. Doğru yani taraftarları falan eleştirmeliyiz, Gedsonu Şeneri taraftar stoperde falan oynattı.

şener diye bir adamın gs'de olması bile hocanın zorunlu emekliliğe ayrılmasını gerektirir.

Beni en cok üzen rakibler kazaninca bizim tarafatar Sirf Ft dusmanligi yuzunden zevke geliyor.Şu Tinerciler sampiyon olmasi cok koyuyor.Simdi bunlar Turkiyenin eb buyuk takimi sanacaklar kendilerini
Fenerasyon ligi öyle bi ayarladı ki bjl nin rize veya hatay a puan bırakacağını düşündüler..

Bizimle olan maçlarında da puan kaybettirip büyük Şikecileri şampiyon yapacaklardı..

Tutmadı bu öngörüleri. Bjk kim ne derse desin sonuna kadar haketti

Biz de geriye doğru gidersek 6 hafta önce en hak eden takımdık çamurdan çıktık..ama devamı gelmedi

Beni en cok üzen rakibler kazaninca bizim tarafatar Sirf Ft dusmanligi yuzunden zevke geliyor.Şu Tinerciler sampiyon olmasi cok koyuyor.Simdi bunlar Turkiyenin eb buyuk takimi sanacaklar kendilerini
Biz Fatih Terim düsmani degil GALATASARAY sevdalisiyiz. ASLOLAN GALATASARAY'DIR. Fatih Terim bile olsaniz taraftar olmadan imparator olamiyorsunuz !

Bana agresif filan diyorlar ama degilim
su kotu zamanlarda su foruma geliyorum teselli biseyler bulmak icin ama bi bakiyorum cogu taraftar uzulmek yerine mutlu oluyor suna laf cakiyor buna laf cakiyir yok su cok iyi yok su soyle Yok gulmeler yok bizim sampiyon olacagimizi sananlar simdi nerdeler gibi sacma sapan yorumlar bunlari gorunce insan sinirleniyor.Sonra diyorlar Arkadasim sen niye sinirlisin ben sinirli olmayimda kimler olsun.Teselli verin biras aglamayi kenera birakin lig bitince elestirirsiniz 😭😭

Fatih terimin bittigini goremeyip 38 lik atibayi star diye bize yedirmeye kalkma.

Atiba, josef gibi dumduz topculari bile formda tutarken bak bakalim muhammed, onye bize geldiginde nasildi, simdi nasil?

Sergenin kadro Fatih Terimde olsa biz su an 10. siradaydik en iyi ihtimal.

Atibayi ovuyosun hic onu avrupa kupalarinda seyrettin mi? Bi varlik gosterebildimi 34-38 yaslari arasinda 23 luk avrupalilara karsi? Yamulttular herifi!

Atibaymis, futbol akliymis!!

Fatih terim hakındaki görüşlerimi bilmeden atıp tutma.
atiba star demedim. adam her anlamda üst düzey bir futbolcudur dedim.

yahu siz kafayımı yediniz arkadaş. Bilgisayar oyunumu bu.
teknik adamlar bir futbolcu üzerinde nasıl bu kadar etkili olabilir.mohammedinde onyekurununda performansında bir değişiklik göremiyorum. bizim şanpiyonluk için uçup kaçmak için yetersiz bir kadromuz var.Bir takım çok fazla gerizekalı oyuncuyu kaldırmaz. Bu yüzden kötü oyun oynuyoruz. ve bu oyuncularda kötü oyunla birlikde verimli olamıyorlar.

arkadaş neden oyuncular sorumlu değil kötü performansdan .nasıl bir mantık bu arkadaş. teknik adamların muhakkak önemi varda yahu sahada oynayan bu adamlar.

sergenin kadro bizde olsaydı bizde çok büyük oranda şampiyon olurduk. hatta bu kadar bile zorlanmazdık.
bizim kadro sergende olsa muhtemelen bizim kadar puan toplayamazdı.

sana sırf atiba hakkındaki görüşlerinden sonra yorum yapmayacakdım. ama dayanamadım.

Hoca gittikten sonra bi 15 sene daha sampiyon oalamiyacaz gibi geliyor.Yerli td yok yabancilarda bisey yapamiyor zaten
Bjk, Sergen'e sarilacaktir bu sezondan sonra. FB'nin tarihinde sampiyonluk yasayan 3 yerli hoca var. Mustafa Denizli, Ersun Yanal ve Aykut Kocaman. 1'i emekli, 2'si de Süper Lig'de 7-8 sene daha orada burada calisip emekli olur. Iyi bir yabanci getirecekler veya yerli birine güvenip bekleyecekler. Terim giderse Okan'a sans verecekleri belli bizim camiada. O da olmazsa biz krize gireriz. Terim'le devam edersek karsi taraf Emre'yi tutabilir.

Şeref ve haysiyetten yoksun bir şekilde champ olan tjk 'yi tebrik edecek değiliz
Ettiğinizi bulursunuz elbet bir gün

Fbnin samp olmasi tuglerimi urpertiyordu

Iyi oldu

Tinerciler gozumde buyutemiyorum bayada bjkli dostum var onlar adina sevindim sadece

Ama en buyuk sevincim bu hikayede yanan ali koc oldu :D

Bizden umidi yazin kesmistim ortasaha almadiklarinda

Neyse artık geri zekalı gibi Ankaragücü deyip durmazlar

Iki gun once, Sergen'in stresi kaldiramayacagini iddia eden renkdas izlemidimi maci merak ettim. Neymis efendim, fanatikligin, bir duzeni olan futbol oynayan takim ile 4 yildir hicbir sey oynamayan takim arasindaki farki gormeyi engellememesi gerekiyormus.

Bütün gollerde Rosier ve Ghezzal var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt