SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okani bende beğeniyorum. Bir şansı hak ediyor ama önce Avrupa'dan gerçekten futboldan anlayan disiplinli ve bir o kadar da hırslı ve aç bir td gelip burda ders vermesi lazım millete. Söyle klopp un yolunda ilerleyen bir alman filan bulmak lazım. Teknik bilgisi modern takımı fit tutacak vs. Ve ayak tenisi oynatmayacak
Yabancı td'ler bizim ligi tanımıyor

Yanına verdiğimiz elemanlarda bir şeyden anlamıyor

Bize ligi tanıma avantajı ile Okan lazım

Sürekli tekrarlamaktan bıktım. Berbat bir ligdeyiz. Rakiplerimiz, BJK dahil çok kötü takımlar.
Seneye BJK’yi Avrupa’da göreceğiz. Bizim yanlış hatırlamıyorsam pozisyon bulamadığımız takıma 7 çakmışlar. Ayıp yahu 🙂

Böyle bir ligde şampiyonluğu iki senedir hediye ediyoruz. Kadromuzda kesinlikle kalitesiz oyuncular var ama genel kadro kalitesi olarak ligin ÇOK üstündeyiz.

Maalesef berbat bir teknik heyetimiz var. Fatih Terim’in performansı anormal kötü.

Yazık oldu. Değişim şart.

Sürekli tekrarlamaktan bıktım. Berbat bir ligdeyiz. Rakiplerimiz, BJK dahil çok kötü takımlar.
Seneye BJK’yi Avrupa’da göreceğiz. Bizim yanlış hatırlamıyorsam pozisyon bulamadığımız takıma 7 çakmışlar. Ayıp yahu

Böyle bir ligde şampiyonluğu iki senedir hediye ediyoruz. Kadromuzda kesinlikle kalitesiz oyuncular var ama genel kadro kalitesi olarak ligin ÇOK üstündeyiz.

Maalesef berbat bir teknik heyetimiz var. Fatih Terim’in performansı anormal kötü.

Yazık oldu. Değişim şart.
Malesef başkan Burak Elmas olacak gibi ve kendisi Fatih terim ile devam edecek.
1 yıl daha gitti

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe, Erzurumspor maçında puan kaybederse, Beşiktaş TFF'den şampiyonluk kupasının Türk Telekom Stadı'na getirilmesini isteyecek. (A Spor)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Talimatnamede kupa son maç veriliyor deniyormuş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ghezzal muazzam adam, ama Fatih Hoca'nin elinde cop olurdu net. Sergen'in hakkini vermek lazim, elindeki tum adamlardan iyi verim aldi. Onlara gore bir oyun sistemi oturttu.
Bi zamanlar felipe vardı muhteşem sol ayağımız aynı ghezzall gibi ..gönderdi koşmuyor diye aynı sneijder i de gönderdiği gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt