- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Hatayspor werdi werdi werdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ghezzal muazzam adam, ama Fatih Hoca'nin elinde cop olurdu net. Sergen'in hakkini vermek lazim, elindeki tum adamlardan iyi verim aldi. Onlara gore bir oyun sistemi oturttu.Bütün gollerde Rosier ve Ghezzal var.
Yabancı td'ler bizim ligi tanımıyorOkani bende beğeniyorum. Bir şansı hak ediyor ama önce Avrupa'dan gerçekten futboldan anlayan disiplinli ve bir o kadar da hırslı ve aç bir td gelip burda ders vermesi lazım millete. Söyle klopp un yolunda ilerleyen bir alman filan bulmak lazım. Teknik bilgisi modern takımı fit tutacak vs. Ve ayak tenisi oynatmayacak
Malesef başkan Burak Elmas olacak gibi ve kendisi Fatih terim ile devam edecek.Sürekli tekrarlamaktan bıktım. Berbat bir ligdeyiz. Rakiplerimiz, BJK dahil çok kötü takımlar.
Seneye BJK’yi Avrupa’da göreceğiz. Bizim yanlış hatırlamıyorsam pozisyon bulamadığımız takıma 7 çakmışlar. Ayıp yahu
Böyle bir ligde şampiyonluğu iki senedir hediye ediyoruz. Kadromuzda kesinlikle kalitesiz oyuncular var ama genel kadro kalitesi olarak ligin ÇOK üstündeyiz.
Maalesef berbat bir teknik heyetimiz var. Fatih Terim’in performansı anormal kötü.
Yazık oldu. Değişim şart.
Futbol basit bir oyundur. Zor olan onu basit oynamaktır.
emre kilincin kafasini sut diye saymislardir muhtAdamlar 17 sut cekmis 7 gol atmis
biz Konya macinda 16 sut cektik son dakika da dönen topla balli bir 1-0 elde ettik
hmm
Ne gülmüstüm o pozisyona beemre kilincin kafasini sut diye saymislardir muht
komedi ötesi bir posyondu
surat ifadesi daha komikti
Pis herifler.
Valla kaldırmamaları güzel olur bizim sahamızda.Fbnin erzurumu yenmesini mi bekleyecegiz simdi
Bizim 2 farkli yenmemizi bekliyecez, yenilirsek zaten haklari. Istediklerini yapabilirlerFbnin erzurumu yenmesini mi bekleyecegiz simdi
Biz de yaptik çok dogal katiliyorum çok zevkliydiBizim 2 farkli yenmemizi bekliyecez, yenilirsek zaten haklari. Istediklerini yapabilirler
Bi zamanlar felipe vardı muhteşem sol ayağımız aynı ghezzall gibi ..gönderdi koşmuyor diye aynı sneijder i de gönderdiği gibiGhezzal muazzam adam, ama Fatih Hoca'nin elinde cop olurdu net. Sergen'in hakkini vermek lazim, elindeki tum adamlardan iyi verim aldi. Onlara gore bir oyun sistemi oturttu.