- 9 Temmuz 2011
- 34.477
- 29.509
- 2.533
Billong bu maçtan sonra kadro dışı bırakıldı irdelenmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maçta da 8-0 lik maçı da inceledim. Yanılmıyorsam düzeltin sanki 4 gol atsak da yetiyordu şampiyonluk için. Yanlış mı biliyorum?tinerciler her kokuşmuş ağızlarını ankaragücü 8-0 diye açtıklarında hatırlatılması gereken maçtır.
daha azı da yetiyordu. averajla biz öndeydik.O maçta da 8-0 lik maçı da inceledim. Yanılmıyorsam düzeltin sanki 4 gol atsak da yetiyordu şampiyonluk için. Yanlış mı biliyorum?
1-0 yetiyordu diye hatırlıyorum ama fener bjk hatta küme düşen takım bile zaten gol yağmuruna tuttu ankaragücünü.O maçta da 8-0 lik maçı da inceledim. Yanılmıyorsam düzeltin sanki 4 gol atsak da yetiyordu şampiyonluk için. Yanlış mı biliyorum?
O maçta da 8-0 lik maçı da inceledim. Yanılmıyorsam düzeltin sanki 4 gol atsak da yetiyordu şampiyonluk için. Yanlış mı biliyorum?
daha azı da yetiyordu. averajla biz öndeydik.
1-0 yetiyordu diye hatırlıyorum ama fener bjk hatta küme düşen takım bile zaten gol yağmuruna tuttu ankaragücünü.
ülkemizde hep bir ağızdan yüksek sesle söylenen yalan sıkça tekrarlanırsa doğru kabul edilir gibi bir anlayış var.
1 farkla yensek yetiyordu.
Ankaragücü'ne TJK 6 ve 4 atmış ayrıca iki maçta.
Bunu kimseye ikna edemiyorum. Puan durumunu paylaşmama rağmen. Dinlemiyorlar bile.
İzlet bakalım bunu
Ankaragücü'nün yediği golleri anlatsınlar bana önce
Sonra da bunu göster
Ekli dosyayı görüntüle 122652
Ekli dosyayı görüntüle 122653
Ekli dosyayı görüntüle 122654
1-0 yensek bile şampiyon olacağımızı ikna edemiyorum. Adamlar puan durumuna inanmıyor.
Sanirim 1 - 0 da yetiyordu. Tabi Bjk - Gencler skoruna gore. O mac 3 - 1 bitmistiO maçta da 8-0 lik maçı da inceledim. Yanılmıyorsam düzeltin sanki 4 gol atsak da yetiyordu şampiyonluk için. Yanlış mı biliyorum?
Bunu söylediğimiz de zaten dinlemek istemiyor götoğlanları. Sen 6 atarken normal ben 8 attığım da anormal. Niye son maçmış, bunun başı ortası sonu mı var. Bunlar ancak şerefsiz ikinci olurlar.1 farkla yensek yetiyordu.
Ankaragücü'ne TJK 6 ve 4 atmış ayrıca iki maçta.
Bunu söylediğimiz de zaten dinlemek istemiyor götoğlanları. Sen 6 atarken normal ben 8 attığım da anormal. Niye son maçmış, bunun başı ortası sonu mı var. Bunlar ancak şerefsiz ikinci olurlar.
Cevabı haftasonu Allah’ın izniyle vereceğiz. Biz finallerin takımıyız. Beşiktaş’ta tüm takım bu kadar strese girmişken olası ilk golü de biz atarsak bunlar dağılır.Bu son maç mevzusu yüzünden yapacakları şikeyi Hatayspor maçıyla yaptılar. Göze batmasın diye cevap ver sen de hocam.