SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç yüzünden belki şampiyonluk gitti. Beşiktaş saha dışında çok iyiydi ve çok güzel yönetti ve Hatayspor'u çok feci baskı altına aldı. Bugüne kadar bir maç UEFA tarafindan incelenip iptal edildiğine şahit olmadım ama çok temiz bir maç olmayabilir.

Billiong denen adamin ilk vukuati değil zaten. Onun yüzünden Fenerbahçe maçını kaybetti Hatay.

Yine Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor maçlarını da bu şuursuz yüzünden verdi Hatay. Temiz bir oyuncu değil ve mutlaka incelenmesi gereken bir oyuncu.

tinerciler her kokuşmuş ağızlarını ankaragücü 8-0 diye açtıklarında hatırlatılması gereken maçtır.

tinerciler her kokuşmuş ağızlarını ankaragücü 8-0 diye açtıklarında hatırlatılması gereken maçtır.
O maçta da 8-0 lik maçı da inceledim. Yanılmıyorsam düzeltin sanki 4 gol atsak da yetiyordu şampiyonluk için. Yanlış mı biliyorum?

O maçta da 8-0 lik maçı da inceledim. Yanılmıyorsam düzeltin sanki 4 gol atsak da yetiyordu şampiyonluk için. Yanlış mı biliyorum?
1-0 yetiyordu diye hatırlıyorum ama fener bjk hatta küme düşen takım bile zaten gol yağmuruna tuttu ankaragücünü.

ülkemizde hep bir ağızdan yüksek sesle söylenen yalan sıkça tekrarlanırsa doğru kabul edilir gibi bir anlayış var.

1 farkla yensek yetiyordu.

Ankaragücü'ne TJK 6 ve 4 atmış ayrıca iki maçta.

daha azı da yetiyordu. averajla biz öndeydik.

1-0 yetiyordu diye hatırlıyorum ama fener bjk hatta küme düşen takım bile zaten gol yağmuruna tuttu ankaragücünü.

ülkemizde hep bir ağızdan yüksek sesle söylenen yalan sıkça tekrarlanırsa doğru kabul edilir gibi bir anlayış var.

Midem bulanıyor Türkiye'deki futbol ortamından. Herkesin kendini haklı gördüğü iğrenç bir dünya.

Adamların her işi hesaplı kitaplı kimse maval okumasin

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunu kimseye ikna edemiyorum. Puan durumunu paylaşmama rağmen. Dinlemiyorlar bile.

İzlet bakalım bunu

Ankaragücü'nün yediği golleri anlatsınlar bana önce

Sonra da bunu göster

1620807660662.png

1620807726446.webp

1620807740281.webp

1-0 yensek bile şampiyon olacağımızı ikna edemiyorum. Adamlar puan durumuna inanmıyor.

TFF sitesindekine de inanmıyorlarsa kimi neye ikna etmeye çalışıyorsun?

6-0'lık maçta TJK'nin attığı goller komedi.

1 farkla yensek yetiyordu.

Ankaragücü'ne TJK 6 ve 4 atmış ayrıca iki maçta.
Bunu söylediğimiz de zaten dinlemek istemiyor götoğlanları. Sen 6 atarken normal ben 8 attığım da anormal. Niye son maçmış, bunun başı ortası sonu mı var. Bunlar ancak şerefsiz ikinci olurlar.

Bunu söylediğimiz de zaten dinlemek istemiyor götoğlanları. Sen 6 atarken normal ben 8 attığım da anormal. Niye son maçmış, bunun başı ortası sonu mı var. Bunlar ancak şerefsiz ikinci olurlar.

Bu son maç mevzusu yüzünden yapacakları şikeyi Hatayspor maçıyla yaptılar. Göze batmasın diye cevap ver sen de hocam.

Bu son maç mevzusu yüzünden yapacakları şikeyi Hatayspor maçıyla yaptılar. Göze batmasın diye cevap ver sen de hocam.
Cevabı haftasonu Allah’ın izniyle vereceğiz. Biz finallerin takımıyız. Beşiktaş’ta tüm takım bu kadar strese girmişken olası ilk golü de biz atarsak bunlar dağılır.
Tek korkum hakemin devreye girip Beşiktaş’ı şampiyon yapabilir. Bütün sezon bunu yaptılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt