Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Totem yapalım da maç burdan dönsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaksak ne olacak? Terimden kurtulamadıktan sonra yemişim bjkyide feneride. Rezalet oğlu rezalet Oynuyoruz 2 senedirSuraya gelip besiktas bize 5 atar 6 atar diyenler haftaya sekiztasiniza caktigimizda görecem sizi
adamlar 5 tane atıp 1 direkten dönen topları var munirin tuttuklarını saymıyorum bile antudakiler gibi şike mi kovalayalım hocambjkyi guzelliyorsunuz bir de
Yahu bu nkodou yeni mi geldi takıma larin yeni mi geldi bu 2 adama sabah akşam kufrediyorlardi geçen yıl değerini bilemediler mi . Bu sene sergen adam etti işte bu kadar açık ve net hoca farki
Tamam Beşiktaş iyi oynuyor. Şampiyon gibi oynuyor. Ama Hatayspor defansı resmen böyle.
Ekli dosyayı görüntüle 121404
Bunlar bjkyi tokatlar. Bir tane sarı kafa var iki ofsaytı da bozuyor , bunları koy bozmazTamam Beşiktaş iyi oynuyor. Şampiyon gibi oynuyor. Ama Hatayspor defansı resmen böyle.
Ekli dosyayı görüntüle 121404
Altılı ganyanciyi kutlarım. Hakemlerle beraber iyi iş cikardibiz 10 kisilik ankaragucune 2-0 onden 2-2 verdik yav kendi evimizde neden bahsediyorsunuz , 5-0 onde olan takima bari bok atmayin.
Mizah sezdim.Totem yapalım da maç burdan dönsün
rakiplerimizi tebrik etmek onurlu davranıştırÇarşıyı sevindirme , yakışmaz :crushed:
Yazıp yazıp siliyorum ya şu skandal maç uzerinden bjkyi guzelliyorsunuz bir de
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi