SL 20/21 H:39 | Beşiktaş 7-0 Hatayspor | MS | 1 Mayıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeteneği falan geçtim iyi futbol akıllı, futbolu bilen oyuncularla oynanır. bizde gerizekalı oyuncu dolu. her hafta biri gol yediriyor.bu adamlarla sahaya nasıl doğru yayılacaksın.

işin acı kısmı hadi ömerle bu durumu yaşıyorsun.. diğer oyuncular saracci ve sakat emre.belki ömer kadar değiller bunlarda gerizekalı.
Yaw siz şaka mısınız?

Ben mi oyuncularin, sahaya nasıl yayılacaklarını göstereceğim?

Hoca hoca olsa savunmada saçma sapan hatalar yapmazdık.
Luyindama'nin topu nereye uzaklaştırmasi gerektiğini hoca söyler hadi diyelim hoca söyledi oyuncu yanlış yaptı.
Bu seferde ceza sahası önünde rakibe şut şansı vermememiz gerektiğini de hoca söyler.

Hoca hocalık yapmayıp idmanlarda ayak tenisi ve çift kale maç yapıp mesai saatini doldurup çıkışta bankamatikten para çekip bodrum tatili hesabı yaparsa oyuncular NAH oynar

Ulan adamlar;
forvet olmadan,
kafası kesik tavuk Nkodu,
necip,
müzmin sakat Töre,
Alanya'nin defans yapmayı bilmeyen cöpleri,
38'lik Atiba ile şampiyon oldu.
Ne oyuncu kalitesinden bahsediyorsunuz?

Maç önü hayalimiz dünyadan büyük , avrupaya gideceğiz felan filan
Daha çok gidersiniz

evet bizim iş bilmez taraftara göre esamesi okunmuyordu. Ama futbolcudan anlayan adamlar aralarında çok fark olmadığını görüyordu.
daha dün gibi aklımda ligin ilk haftalarında bunların kadrosunun iyi olduğunu söylediğimde bana laf sokmaya çalışılıyordu. O yüzden şimdi çok rahat konuşuyorum.

şu çapsız ligde doğru kadroyu kursaydık bunların alayını üst üste koyup şampiyon olacağımız yerde yaptığımız kavgaya bak.geçen senede aynı hata yapıldı.

siz başımızdakiler gibi kadromuzun iyi olduğunu düşünmeye devam edin. seneyede iki üç çöp takviyesiyle bu yetersiz kadroyla devam ederiz.

fatih terim şu egonu ve inadını Galatasaray için bir kenarıya koyup transfer işine karışmasaydın olmazdı değil mi.... olsun.ondan sonra aslolan Galatasaray palavrasını sıkarsın. söz değil icraat lazım icraat.
şu sergen şerefsizini şampiyon yapacaksın ya yazıklar olsun sana.

Kardeşim soruma neden cevap vermiyorsun.. çok basit birşey sordum bjk çok mu para harcadı hani çok para harcayarak iyi kadro kuruluyor dedin bir önceki mesajında ?

Sergen Yalcin : ”Maç bitiyor Hatay’ın hocası kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maçla ilgili açıklama yapıyor. Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da… Göreceğiz Cumartesi ne olacağını. Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını.”

Ya bjk iyi hoş tamamda hatayda hiç bir şey yok yani normal bu skor ha??

Yaw siz şaka mısınız?

Hoca hoca olsa savunmada saçma sapan hatalar yapamazdık.
Luyindama'nin topu nereye uzaklaştırmasi gerektiğini hoca söyler hadi diyelim hoca söyledi oyuncu yanlış yaptı.
Bu seferde ceza sahası önünde rakibe şut şansı vermememiz gerektiğini de hoca söyler.

Hoca hocalık yapmayıp idmanlarda ayak tenisi ve çift kale maç yapıp mesai saatini doldurup çıkışta bankamatikten para çekip bodrum tatili hesabı yaparsa oyuncular NAH oynar

Ulan adamlar;
forvet olmadan,
necip,
müzmin sakat Töre,
Kendini yorma üstad anlatamazsın.Yeni rütben hayırlı olsun bu arada :hat:

Yaw siz şaka mısınız?

Hoca hoca olsa savunmada saçma sapan hatalar yapamazdık.

Ulan adamlar;
forvet olmadan,
necip,
müzmin sakat Töre,

rengim atmden para çektiğine emin miyiz :D

Sergen Yalcin : ”Maç bitiyor Hatay’ın hocası kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maçla ilgili açıklama yapıyor. Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da… Göreceğiz Cumartesi ne olacağını. Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını.”
bu açıklamadan sonra puan bıraksa çöp olurdu da şimdi new FT potansiyelinde :d

Fener bu hafta kazansa da kurtaramıyor bizi kotu senaryolara hazirlikli olalim

Biz ve fb’nin bu hafta 3 pts alacağını varsayalim en iyi ihtimal bu;

Bjk 81
Fb 76
Gs 75

bizim bjk ile yaptigimiz gün fb erzurumla yapacak, aynı güne koymuşlar maçları. fenerin macini her zamanki gibi bir ertesi güne koysalar arenada sampiyonluk turu atmalarina imkan olmayacakti.
Fakat bu senaryoda fener haftaya kaybederse, ayni saatlerde besiktas bizle berabere kaldigi an sampiyonlugunu ilan ediyor, ikili averajda fenerden öndeler cünkü.
Diger bir senaryo, bjk bizi yenerse, fenerbahce haftaya berabere kalsa dahi arenasa sampiyonluk turu atacaklar.
Fenerbahce’nin 2 maçta da takılmaması lazım, cünkü basimizda ego tanrisi oldugu surece biz bu bjkyi asla yenemeyiz. Daha trabzona karsi sut atamiyoruz, milletin ilk yarida 5 attigi takimdan 3 yiyoruz. Şu 2 hafta cok cok onemli, kimse farkinda degil ama herifler arenada sampiyonluk turu atarsa 30-35 yil konusurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt