- 1 Ocak 2011
- 15.139
- 10.249
- 1.688
Seni severden ama bu sozun ile beni hayal kirikligina ugrattinkimse yazmamış yazalım hemen
biz bu takımdan 3 yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni severden ama bu sozun ile beni hayal kirikligina ugrattinkimse yazmamış yazalım hemen
biz bu takımdan 3 yedik
Aylardır muhalif ol diye diye parmaklarımın kasları pert oldu be adam!haftaya ft yi bırakıyom
Kaç para teşvik aldınız M.K?
mizah yaptım kıymetli dostumSeni severden ama bu sozun ile beni hayal kirikligina ugrattin
ömer erdoğan başlığına gel de azıcık bana destek ver hain insan
Yaw siz şaka mısınız?
Ben mi oyuncularin, sahaya nasıl yayılacaklarını göstereceğim?
Hoca hoca olsa savunmada saçma sapan hatalar yapmazdık.
Luyindama'nin topu nereye uzaklaştırmasi gerektiğini hoca söyler hadi diyelim hoca söyledi oyuncu yanlış yaptı.
Bu seferde ceza sahası önünde rakibe şut şansı vermememiz gerektiğini de hoca söyler.
Hoca hocalık yapmayıp idmanlarda ayak tenisi ve çift kale maç yapıp mesai saatini doldurup çıkışta bankamatikten para çekip bodrum tatili hesabı yaparsa oyuncular NAH oynar
Ulan adamlar;
forvet olmadan,
kafası kesik tavuk Nkodu,
necip,
müzmin sakat Töre,
Alanya'nin defans yapmayı bilmeyen cöpleri,
38'lik Atiba ile şampiyon oldu.
Ne oyuncu kalitesinden bahsediyorsunuz?
Ne bu Hataydaki gevşeklik TMKHalı saha skoru gibi oldu maşallah! Sözde halı sahalar kapalı!
Ne bu Hataydaki gevşeklik TMK
Şu an böyleyim ben sen ne dersin
Onlara gore 8-0 Ankaragucu satti ama sirf bu nedenenle Senelerdir Tek sike yapmayan takima sikeci damgasi vuruyorlarki O seneki Ankaragucu Butun Buyuklerden fark yemid Bu Hatay oylemi peki fenere ecel terleri dokturdu bizi 3ledi Sonra gtt Bjkden 7 tane ye7 0 la mac mi satılırSaçmalıyorlar
Diagne çok rahat geçerdi zaten ama herif manyak işte.en fazla gol atan 4 futbolcumuz Diagne (9), Falcao (8) ve Belhanda (6) ve Kerem (6)
Diagne 4 ay önce ayrildi
Falcao maclarin 60%ini kacirdi
Belhanda 2 ay önce ayrildi
Kerem 23 macta 640 dakika oynadi (bunun neredeyse yarisi son 4 macta)
![]()
Yahu senin gözünü fatih terim nefreti bürümüş. sen bu saplantıyla doğru yorumlar yapamazsın.
Galatasaray seviyesinde milyon dolarlık oyunculara topun nereye uzaklaştırması gerektiğini hocamı söyleyecek.
topu adamın önüne atıyor önüne sen neden bahsediyorsun.
adaam gerizekalı gibi geri pas veriyor. Adam gerizekalı gibi kırmızı kart görüyor penaltı yaptırıyor.Bir hocanın bunları düzeltmesi için sahada kendisinin oynaması gerekiyor.
ceza sahası dışında şut imkanı vermememiz gerektiğini hoca söylerde nerden biliyorsun söylemediğini.Sen anlamıyorsun senin oyuncuların çoğu gerizekalı. bunları söylettiren oyuncuların Galatasarayda işi yok.
bjk ayak tenisi oynamıyor değil mi. veya başka bir takım.Yahu bu bile sizin dünyadan bi haber ve fatih terim nefreti gözünüzü bürüdüğünün kanıtıdır.
38 lik atiba dediğin adamın aklı, zekası bizim bütün takıma bedel.
sen ilk önce bir takımın kalbi olan orta sahandan bahset.Bak yetersizde olsa dört tane orta saha sayamazsın.
alanyanın çöpleri dediğin adamlar bizim defansdaki çöplerden daha az hata yapmışdır.liyundama sana göre 8 milyon verildiği için süperdir. bana göre transfer rezilliğidir.
bizim dört tane sağ bekimiz adamların bir tane sağ beki etmiyor.
bu saydığın oyunculardan necip haricinde kötü diyebileceğin oyuncu yok.diğer oyuncularıda say bakalım.
bizden bu kafayla hiçbir halt olmaz.
isimleri boşverin. Birazcık Galaatasarayı düşünerek yorum yapın.
herif sigara gibi yav. kısa süre kullanmayınca delirtiyorAylardır muhalif ol diye diye parmaklarımın kasları pert oldu be adam!