- 18 Mayıs 2011
- 54.375
- 58.626
- 4.613
1-1 olunca degisiklikler gelir muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk meşalelerini yakalım emrecim#SaldırGalatasaray
hocamızaHocamiza guven
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ikisi de yönetim transferiSahadaki beklerimiz 1. lig seviyesinde.
Özel geçer misin MurhanHücumda Mustafa, Halil, Onyekuru ve Kerem gibi 4 tane pirlanta gibi oyuncuya sahibiz. Alternatif olarak Sivas'ta gol ve asistleriyle ön plana cikan Emre ve hücumun her bölgesinde alternatif oyuncu rolünü üstlenecek mücadeleci Ogulcan var. Orta sahada merkezinde Taylan ve Gedson gibi iki tane kaliteli oyuncuya sahibiz. Kalede Muslera, yedegi Okan. Gayet iyi yine. Sag bekte Norvec milli takiminin ve Olympiakos'un daimi oyuncusu Omar ve Premier Lig'de senelerce forma giymis Yedlin var. Sol stoperde Marcao gibi bir oyuncu var. Formda oldugu zaman ligin en iyi stoperi.
Bu seneden sonra artik kadrodaki geberik adamlardan kurtulmak lazim. Bu isimler kim? Falcao, Feghouli, Arda, Babel, Akbaba, Etebo, Sener, Ömer, Saracchi, Linnes, Donk, Luyindama ve Fatih'ten Galatasaray'a uzun vadede fayda gelmez. Bunlarin hepsini göndermek lazim.
Takimin %50'si kalmali, %50'si gitmeli yani. Ben Fatih Terim'e zerre güvenmiyorum. Ilk 11'e bir stoper, bir sol bek, bir orta saha, bir de lider özellikli bir oyuncu alirsan ilk paragrafta saydigim adamlarla 16-17 oyunculuk bir havuz elde ediyoruz. Sergen Yalcin'in sampiyon olmasina yetmisti bu sayi. Gerisini de bonservis bedeli ödenmeyecek Salih, Aytac vs. böyle türklerle doldurursun.
en son umutlar ölürŞampiyonluk meşalelerini yakalım emrecim