⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

Denizlispor‘dan sorna en cok gol yiyen takim.
36 Mac - 64 Gol yemisler!

Denizlispor ve Kayserispor‘dan sorna en az gol atan Takim.
36 Mac - 37 Gol atmislar!

Genclerbirligini yenemiyorsan böyle bir durumda ozaman orda isin pek yoktur...

Bize Oynekuru lazim, yetisir umarim.
Sener ve Ömer yerine / Linnes ve Sarrachi.
Halil yerine / Babel veya Henry .
Etebo yerine Taylan.

Böyle olursa 2-1 / 3-1 diyorum ama 1-1 bile olabilir ...

Linnes-Saracchi beklere Taylan merkeze dönmeli, Mostafa/Halil arasında tercih Mostafa olmalıdır.

Gencler'den gol yiyecegimizi düsünmüyorum.

Son 4 macta 2 gol yemisiz, ikiside 10 kere ayni yerden denese ancak bir kere atar.

Sorun bizim gol yollarinda son haftalarda fazla etki yaratamamiz.

Bizde yine oyuncunun biri çıkmış kardeşim açıklamayın şunu yada fener gibi yapın milli maç harici pozitif vaka açıklamayın çökmü zor

Gbirligi ve Bjk'yi devirirsek yolumuz acik. Kalan iki mac kek. Bjk'nin fikstur zor, fb'nin bugunku alanya maci kritik.

Muslera

Linnes Donk Marcao Saracchi

Taylan
Gedson ???

Kerem Mostafa Onyekuru

şu korona olayını en iyi yöneten kulüp şikeciler en kötü yönetense açık ara biziz ,parasızlıgın gözü körolsun

Eksikleri cok, Hatay'la ve bizimle oynuyorlar ust uste. Buradan sifir veya 1 puan cikarsalar buyuk supriz olmaz.
Bu 2 haftalari zor ama sonrasi kolay. Bjk 1 puan cikardigi an bizim onları gecme ihtimalimiz kalmiyor iste. Hatta bjkyi tek farkli yenersek Hatay yense bile gecemiyoruz.

O degilde biz nasil atak gelistiricegiz, top hep bi stoper yada digerinde, saatlerce top tutuyorlar ayaklarinda sanki bütün ataklar onlarin üzerinden üretilmeli gibi. Deli oluyorum bazen böyle saniyelerce topu ayaginda tutup oyunu sogutmalarini. Arkadas stopersin stoper 10 no degil. Süre olarak bakarsan top en fazla stoperlerimizdedir.

Geri
Üst Alt