⚽ SL 20/21 H:39 | Gençlerbirliği 0-2 Galatasaray | MS | 2 Mayıs

kaleye ilk sutumuz ikinci yariyi bulmaz ins

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

kazanacağız, bk'yi de yeneceğiz. son iki hafta artık nolur görürüz.

Merhaba kadro yaptım ins beğenirsiniz 🙏🙏
Muslera
Donk( maç sıkışırsa forvete göndeririz)
Saracchi
Şener
Gedson (stoper olarak)
Etebo (iyileşir yarına diye düşündüm)
Mostafa( fazla ise yaramaz, 2.yari Babel alırız)
Arda(abilik yapar, takımın beyine ihtiyacı var)
Feghouli (üç aylar falan)
Omer Bayram
Oğulcan (gençlere destek olmuyoruz dedirtmem)
Ha gayret sayın çok teknik ekip, ve direktörümüz.Üçüncülük yolunda önemli bir galibiyet alacağız.1-0 olsun, bizim olsun.Zaten fazlası olmuyor

Topla oynama bakımından ezeriz ama gol erken gelmezse puan bırakabiliriz

Yedlin solda Linnes ortada Emre Forvet oynarsa sonra Teyzem Amcam olursa hala bıkmadan usanmadan ilk 11 hazirlayanlar var☺☺☺
Polyannacılikta açık ara iyiyiz yahu 2 senedir ne taktik ne disiplin ne sistem ne güzel futbol var ortada neyin kafası bu🤔🤔
Bu sene daha fazla bi sey beklemek yok objektif olup Besiktası tebrik edeceğiz seneyede bambaska bir kadro ve yeni bir yonetimle cok daha iyi olmayı ümit edeceğiz. NOKTA.

Muslera
Linnes Donk Marcao Emre
Taylan Gedson
Kerem Halil Onyekuru
Mustafa
Oğulcan, Yedlin, Saracchi ve Kılınç yedek beklesin. Gerci Fatih hoca her zaman oldugu gibi Şener, Babel, Falcao, Ömer Bayram, Akbaba, Arda ve Feghouli gibi isimlere forma verecektir. Taktigimiz olmadi icin Ömer duran top kullansin, Babel uzaktan sut ceksin, Akbaba karambol kovalasin, Falcao bir seyler yapsin diye sahaya sürülüyor.

Kimse çıkar yeneriz diyemiyor. Düştüğümüz hale bak.

Hocaya yardımcı olmak için herkes bir bahane bıraksın.

Motive olacağımızı sanmıyorum muhtemelen puan bırakırız

Yarın yine sergileyeceğimiz müthiş futbola doymak için sabırsızlanıyorum.

Kısır döngü devam eder, yine kabız futbolumuzdan resitaller sunarız. İki sonuç bekliyorum bu maçtan 0-0 yada 1-0 GB galibiyeti.

90 dakika izledigim son mac Rize maci. Sonrasinda lig bitmisti zaten. Diger maclarin hepsi hikaye. Oturup izlemeyin bunlari. Keyfinize bakin

Besiktas bu aksam bizim topculari da cok demotive etmistir, acitmistir.
Durum boyle olunca bizim pashalar normalde ilk yarida sut cekmeyen pashalar, bu sefer 70 dk'da falan ilk sutu cekerler.
Omer Bayram, Etebo, Akbaba, götünü kaldiramayan Fego, hizlanmasi Tofas gibi olan Emre Kilinc ve diger nice yildizlarimizi gormeye sabirsizlaniyorum.

Amator rakibe karsi gol yedikten sonra toparlanmayan yildizlarimiz, acaba BJK'nin bu aksamki dersini nasil almistir, sabirsizlaniyorum gercekten gormeye..

Insallah bu kulupte son maclari olur..

Geri
Üst Alt