Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 1.988
- 280
- 903
Geri pas yan pas geri pas yan pas derken 89 da atarız,
YAL-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
YAL-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etebo covid kadroda yok relax. inş bjk maçına da yetişmezO vakit kadro kuralim
Mohammed
Onyekuru-Kilinc-Gedson-Kerem
Taylan
Defans umrumda degil
Taylan yerine etebo ile başlarsa kufredecegim artik
O vakit kadro kuralim
Mohammed
Onyekuru-Kilinc-Gedson-Kerem
Taylan
Defans umrumda degil
Taylan yerine etebo ile başlarsa kufredecegim artik
etebo covid kadroda yok relax. inş bjk maçına da yetişmez
Önce sevindim
Sol kanattan ortaya çevirilen oyuncunun önünden geçen pozisyonu hatırlıyor musun çok net bir fırsattı.Becerikli olabilecek bi pozisyona girmedilerki neyin becerisi 11 kisi full defansta beklediler bizde kotu oynamamiza ragmen kilidi actik mi actik .
onu daha once yapti surpiz olmaz, bence bu mac Omer Bayrami kaleye kolayabilir.Hoca'nın bu maçtaki sürprizi ne olacak bakalım.
Mesela Falco'nun ilk 11 oynaması olabilir.
Ne degismeliOynatilmayinca niye oynatilmiyor. Kadroya yazınca kazanan kadroyu bozdu. Kazanan kadroyu sahaya sürüp puan kaybedince niye rotasyon yapmıyor. bunun sonu yok yani arkadaşlar.
tren kaçtı önümüzdeki yıla bakacağız. Kulüpte kan değişikliği yapılacak malum. Yönetim değişir. Bakalım seneye nası bir kadro nası bir oyun bekliyor bizi.
Çok küçük detaylarla gitti sezon. Ha hakettik mi hayır. Ama kazandıkça iyi oynarsın hedefe yaklaştıkça top noktayı görürsün. Biz kazanamadık, kazanamadığımiz gibi bir sürü aksilik yasadik içeriden yıkıldık. Bu sezonu tek bir nedene baglamama lazım.
Teknik direktöründen sakatlığına yönetiminden hakemlerine birsuru ufak detay bu sonucu getirdi.
GSC Mobile App
Orta açamıyor bekler ortaHoca kafayı yemiş durumda, inanılmaz takıntılı bi adam. Yıllardır ligde orta kafayla en çok gol atan takımdık hegemonya kurduğumuz dönemlerde hava toplarında en etkili takım hep biz olmuşuzdur ama şimdi futbolcuların ayaklarına prangalar bağlamış sakın akan oyunda orta yapmayın diye.
bunu direterek ne bekliyor hayret edilesi bi durum. Akan oyunda Orta kafa gol atınca sayılmıyormuş heralde vardan felan dönüyor. Sadece korner duran toptan orta açabiliyoruz.
Bir şeyi değiştirerek duzelecegini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yönetim değişecek muhtemelen terim kalacak. Göreceğiz bakalım önümüzdeki sezon neler oluyor.Ne degismeli
Kim gitmeli
Anlamadim tamBir şeyi değiştirerek duzelecegini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yönetim değişecek muhtemelen terim kalacak. Göreceğiz bakalım önümüzdeki sezon neler oluyor.
GSC Mobile App
Terim gittiği zaman herşey gulluk gülistanlık olmayacak diyorum. Daha da kötü olacağız hatta. Zannetmiyorum ya giderse sezon sonu önümüzdeki yıl görürüz.Anlamadim tam
Avrupada galibiyetin yok dogru durustTerim gittiği zaman herşey gulluk gülistanlık olmayacak diyorum. Daha da kötü olacağız hatta. Zannetmiyorum ya giderse sezon sonu önümüzdeki yıl görürüz.
GSC Mobile App
Katılıyorum!Avrupada galibiyetin yok dogru durust
2 senedir tek kupa alamamişsin
4 senedir oynanan kabiz bir futbol var
Ederi surekli dusen topcular vs
Daha ne kadar kotu olabilir dipteyiz zaten
Hadi diyelim bekler kabız feguli kerem Oğulcan onyekuru babel bunlar da mı kabız orta açamıyor senin taktigin yok içerde kimse yok orta açsan elinde dünyada hava toplarında marka falcao ve mustafa Muhammed var cagne yi saymıyorum o zaman da aynıydı orta açmıyorsun .Orta açamıyor bekler ortasıkıntı burdan başlıyor. İçeride 3 de olsa 1 de olsa isabetli orta acamitorlar.
Bugün rosier ı izledim. Larine altı pasta attırdığı golü. Tüm beklerin yeteneklerini birleştirsek o noktaya oraya atamazlar. Resmen olctu biçti al da at dedi. Ki başka alternatifleri de varken. Topa ilk vurduğunda napiyor bu da dedim kendi kendime. Sezon başından beri bak bir tane golümüz yoktur öyle.
GSC Mobile App