Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.849
- 15.382
- 1.938
Kötü ayagi ile daha iyi bitiriyor herif.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartılacak bir sey yok emre bunun yarısını yaptı yedi kırmızıyı. Sonra da Beşiktaş alkışlayacakmisiz genç kardeşlerimiz bunu talep ediyor. 8 kırmızı gördük bunların 2 kati pozisyonları ne Beşiktaşa ne fenere çaldılar bu sene.Abartmayın ne kırmızısı
Riekerink bile daha iyi hocalik yapar fatih terimin simdiki halindenGitmesini isteyenler kimi istiyor mesala tudor gibi yabancı bir çomar ımı yoksa Okan gibi çıtır birini mi? Kimin gelmesini hayal ediyorsunuz cidden merak ediyorum. Kim gelecekte daha iyi olacak ?
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defolup gidebilir topa vuramiyor gol yok asist yokGedsonda bıkmış kırmızı görp ülkesine dönmek istiyor heralde
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalan haftalarda da oynarsa Şenol Euroya göturur.haftaya yedek
Mostafa yerine kim sahada şuan ?Ya her şeye rağmen destekleyeyim diyorum ama adam cidden kendinden zorla soğutuyor. Şu maça Mostafa ile başlamayan kişinin cidden aklından zoru olması lazım. Ben kaybedeceksem de sahada Ömer’i, Şener’i değil Mostafa, Saracchi’yi görmek istiyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi