- 28 Temmuz 2019
- 46.789
- 47.916
- 3.683
Galatasaray'dan taraf olmanız dileğiyle kişilere beslediğiniz duygular gs sevginizin önüne geçmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizaha hız vermeni takdir ediyorum AzracımAkbabaya laf edenler utanır mi sanmam![]()
İkili averajda genel averajın bir onemi yok, ayrica sampiyon oldu bjk. Bu saatten sonra en fazla 2. Oluruz.
Gözlerimi yaşarttın yiğenimGalatasaray'dan taraf olmanız dileğiyle kişilere beslediğiniz duygular gs sevginizin önüne geçmesin
sana ne oldu yaw 1 ayda dede gibi konusmaya basladınGalatasaray'dan taraf olmanız dileğiyle kişilere beslediğiniz duygular gs sevginizin önüne geçmesin
Galatasaray'dan taraf olmanız dileğiyle kişilere beslediğiniz duygular gs sevginizin önüne geçmesin
Aaaa arda girmezse olur mu duymamis olayım.Hoca allah aşkına ardayi feghouliyi falan oyuna sokma bak Allah'ın adını verdim
gol atmışız adam haftaya 11 sözleşme felan diyor aynen adamın 40 hafta sözleşme almak için gol atmak aklına gelmedi son 3 hafta götü tutuştu hey allahımGözlerimi yaşarttın yiğenim
Hoca allah aşkına ardayi feghouliyi falan oyuna sokma bak Allah'ın adını verdim
kutsal cumartesiFatih Terim : ''Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da… Göreceğiz Cumartesi ne olacağını. Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını.”
simdi besiktas dusunsun