Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.645
- 55.815
- 4.478
aynisi icin atiba penalti almisti yalniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunları henüz oturmamış olsa da iyi bir kadro kurdular. İlerideki haftalarda daha etkili olacaklarını düşünüyorum.
Bu birkaç haftada puan bırakmaları kâr olur bizim için.
Temposuz, pozisyonsuz oynadıkları bu haftalarda o avantajlarıyla 5 puan aldılar işte.ligde iyi oynayandan çok soru çözen oyuncusu çok olan daha avantajlı oluyor zira ligde top oynamayı düşünen yok
fenerde caner sosa gerektiğinde samatta filan yapabilir bunu
bizde feg yapıyordu ama artık onu da yapamayacak gibi
kes lan artıkçı herifin teki bu müthiş kadro kurmuş harbidenmallama ya adam takımı nerden alıp nereye getirdigine bak ilk sene lig kadrosuna bak oturup dan ligi izleyip erekte olup burda takım boklama
mütiş diyen kim baban mı kardeşim boş laflama kouşllardan bagımsız artistçe konuşma metalardan için boşalmışkes lan artıkçı herifin teki bu müthiş kadro kurmuş harbiden
evet yunus emremütiş diyen kim baban mı kardeşim boş laflama kouşllardan bagımsız artistçe konuşma metalardan için boşalmış
Yavv adamlar 18 transfer yapmış, hepsi neredeyse 35 yaşinda bu sene Şampiyon olamasinlar Fener ve Ali Koç dağilir, bu transferleri biz yapsak Başkana teneke baglardik ve ben hala iyi oynamadiklarini düsünüyorum..Yok fenerin kadro kötü yok çöpleri aldılar. Sanki premier ligdeyiz, her mevkiye türkiye için iyi transferler yaptılar. Herkes bu kadar kötüyken bu kadro derinliği ile maç kazanırlar