SL 20/21 H:4 | Fenerbahçe 2-1 Fatih Karagümrük | MS | 3 Ekim

Fenerin kadro iyi yada kötü bilmem de, bizim kadro sanki akıyor. Bu kadro ile şampiyon olmak mucize olur.

Oyunları henüz oturmamış olsa da iyi bir kadro kurdular. İlerideki haftalarda daha etkili olacaklarını düşünüyorum.
Bu birkaç haftada puan bırakmaları kâr olur bizim için.

ligde iyi oynayandan çok soru çözen oyuncusu çok olan daha avantajlı oluyor zira ligde top oynamayı düşünen yok

fenerde caner sosa gerektiğinde samatta filan yapabilir bunu

bizde feg yapıyordu ama artık onu da yapamayacak gibi

Karagümrüğün yabancıların da futbol zekası yok!

Yalnız şunu unutmayın böyle yaşlı oyuncular uzun maratonu kaldıramaz yorgunluk sakatlık.mutlaka çıkar

ligde iyi oynayandan çok soru çözen oyuncusu çok olan daha avantajlı oluyor zira ligde top oynamayı düşünen yok

fenerde caner sosa gerektiğinde samatta filan yapabilir bunu

bizde feg yapıyordu ama artık onu da yapamayacak gibi
Temposuz, pozisyonsuz oynadıkları bu haftalarda o avantajlarıyla 5 puan aldılar işte.

Fener’in dogru durust gol pozisyonu bile yok

2. Yarı bakalım düşecekmi fener ve skor 1-0 kalırsa Erolun hamleler ne olacak

Tam 1-1 bitecek maç aslında.

Yok fenerin kadro kötü yok çöpleri aldılar. Sanki premier ligdeyiz, her mevkiye türkiye için iyi transferler yaptılar. Herkes bu kadar kötüyken bu kadro derinliği ile maç kazanırlar
Yavv adamlar 18 transfer yapmış, hepsi neredeyse 35 yaşinda bu sene Şampiyon olamasinlar Fener ve Ali Koç dağilir, bu transferleri biz yapsak Başkana teneke baglardik ve ben hala iyi oynamadiklarini düsünüyorum..

Geri
Üst Alt