Eren Çetin
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 838
- 805
- 243
Duran top dışında akan oyunda gol atamayan bir takım. Duran toplara dikkat etseler 1 puan garantiydi şimdi atmak zorunda Fatih. Berabere biteceğini düşünüyorum şartlar eşit olursa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var 1 hayalimiz rengim.o dönem samatta olsun falcao değil diyenlerden biri olarak içimiz hem rahat hem de yanıyor rengim
Kesinlikle katılıyorum sinan hariç o önce kendini değiştirsinSosa 35
GG 35
Caner 32
Gustavo 33
Stoperleri leş. (Oynadıkları takımlar, aldıkları süreler ve maç puanlarına göre. Yoksa adlarını duymadım)
Ener Valencia leş.
Samatta ve Thiam’ı tanımıyorum.
Geçen yıl AV’nın bayağı bir maçını izledim bu adamın adını hatırlamıyorum.
Sonradan oyuna girip maçı değiştirebilecek iki oyuncuları var. Sinan ve Ferdi.
Bu adamlar 40 maçlık sezonu nasıl çıkartacaklar görelim.
Ciksa nolur her mevkida ayni kaliteye yakin 2 veya 3 adam var samatta olmasa cisse var oda olmasa thiam var valencia var adamlarin kadro genis bizde iki oyuncu gitse yerine adam yokYalnız şunu unutmayın böyle yaşlı oyuncular uzun maratonu kaldıramaz yorgunluk sakatlık.mutlaka çıkar
Aynen hatta Aykut Kocaman bu kadroyu daha iyi oynatir, bu kek ligde hücum futbolu oynanmadiktan sonra sampiyon olmak çok zor, belki Hakem destegiyle olursun..Erol kaldığı sürece takımın başına emre geçmediği sürece fener hep bu tarzda oynayacak millet erolu hucumcu hoca zannediyordu Erol aykutun daha genci tek farkı bu
Bu forumda bi grup var fbde herkes çöp birkısım var fb süper. Arada doğru objektif olan çok az. Benim fikrim fb iki stoperi çok iyi çıktı artı bekler çok iyi yani geri dörtlü bizden kötü değil kesinlikle. Gökhanın ölüsü canerin vasat hali bu ligin 1 level üstüdür zaten görüyoruz ki yedekleri onları aratmaz. Ortasaha bizden iyi zaten bizim maçta gördük, açık ara liginde en iyisi yaşlıda olsalar. Ama kanatları kötü getçi bizimde kötü. Forvet cisse samatta kötü değil bu ikisi bizde olsa kim istemez. Fenerin yedekleri zaten iyi. Şimdi fb bizden iyi kadroya sahipmi bence evet. Ama kadro uyum sağlamaz erol saçmalar bilemem.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle katılıyorum sinan hariç o önce kendini değiştirsin
Aslında adam var ama fatih Terim'in içine başka biri kaçmış cesareti yok olmuşCiksa nolur her mevkida ayni kaliteye yakin 2 veya 3 adam var samatta olmasa cisse var oda olmasa thiam var valencia var adamlarin kadro genis bizde iki oyuncu gitse yerine adam yok