SL 20/21 H:4 | Fenerbahçe 2-1 Fatih Karagümrük | MS | 3 Ekim

89. Dakika 1-0, Mevlüt Erdinç 90+3 de Jimmy nin asistiyle berabere bitiyor 😂😂😂

Ve benim asıl.tahminim bunların oyun böyle devam ederse emre ve Erol çatışması çıkar emre mutlaka sahaya iner diye düşünüyorum o herif imkanı yok mudahel etmeden duramaz

Gol makinesi başladı 1 tane attı kaldı 29..

Şikeciler korner golleri ile çok maç alır. . Türkiye liginin defosudur kornerden gol yemek..

Ama oynadıkları döküntü futbolla nereye kadar giderler bekleyip göreceğiz.

Bu maç için Karagümrük atar berabere biter gibi bir hava var.

Korner gollerini görünce on direği geciremeyen takımıma kızıyorum on direği geçirecek oyuncu yok 3 yıldır.

Fener hala şampiyon olamadı mı?
Karagümrük’e kendi evinde 1 gol attığına göre %95 şampiyonluğu garantilemiş görünüyor.

Evet şu ana kadar duran topları kullanıyor tahmini 30 top attıysa 1 yada 2si geçti içeri ve hoca bunu görüp müdahale etmiyor

Katılmıyorum. Ömer'in yüzdesi bu kadar düşük değil. Neftçi kornerinde gelen golü de Ömer açtı. Zaten bu sezon Ömer fazla oynamıyor ki duran topları Belhanda, Kılınç falan kullanıyor.

Fenerli arkadaşım mesaj atmış maçı alırız ama.bu Erol Aykut tarziysa yine işimiz var demiş 😀

Korner gollerini görünce on direği geciremeyen takımıma kızıyorum on direği geçirecek oyuncu yok 3 yıldır.
Fb nin sampiyonluga oynamasi absurt bir durum değil ki. Bizde favoriyiz. Onlrdan korkan mi var. Alıştık tabi kume düşmemeye oynayan fenere. Hep boyle olacak değil. Biz potadan inmeyelim yeter. Onlr bir sekil yine kaybeder bize karsi.

hedef23

Onların küme düşme hattı takımı olmalaı bağımlılık yaptı, maç kazanmalarını artık bünye kabul etmiyor. Sigarayı bırakmak gibi zor bir durum..

Geri
Üst Alt