GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 133

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
133/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Yeni birsey keşfetmiş gibi konuşmaya gerek yok takım 2 şampiyonluk aldığında da doğru dürüst futbol oynamadı . 3 yıldır en iyi oyunumuz tudorlu ilk 7 hafta ve geçen yil pandemiye kadar olan 7-8 maçtı.. Avrupa'ya her gittiğimizde tokat manyağı olduk cunku ortada futbolun f'si yoktu.. başakşehirin malligiyla geldi 2 şampiyonluk .. şimdi kötü oynuyoruz diye söyleniyoruz zaten kötü oynuyorduk sadece mariano fegh gomis onyekuru gibi adamlar formdaydi..

EjgOYB_XsAAaEAN

Luyindama marcao etebo taylan birazda babel dışında bütün takım çöptü bugün hoca ne yapsın bu takıma herkes % 0yla oynadı bugün bu oyuncular dışında

Koskoca GS, Kasımpaşa'ya karşı 1 tane pozisyonu yok, Terim suçlu değilse kim suçlu?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Savunmak için demiyorum da ilk yarıda Diagne ikinci yarıda Falcao karşı karşıya kaçırdı. Diagne boş pozisyonda kafayı kaleciye vardı. Nasıl pozisyonumuz yok hangi maçı izlediniz? Forvetimiz yok desen anlarım

İnanamıyorum. Diagne dene herife inanamıyorum. Pas yok, şut yok, sıçrana yok, çalım yok, top sürme yoj, bitiricilik yok, pozisyona girme yok. 13 milyon 13! Şaka gibi ya şu an 13 milyonumuz olsa neler yapardık. Bu adam satılamaz 1 milyon bile vermezler. Bu adam futbolcu değil.
Bir de pozisyona sokamıyorlarahahavave ondan atamıyor. Gördük pozisyona girince ne yaptığını.

Fatih hoca elbet hatali ama bu kadro bu kadar diyo adam iste anlayin,su saatten sonra denemeler yapar artik.mecbur çünkü

Geri
Üst Alt