Cem Kaya
Büyük Kaptan
Galatasaray formasıyla resim paylaştığı için transferi iptal eden kimdi?
Onyekuru ile coşuyordun geçen sene ne hikmetse kazanırken ortada yoksun. Kaybedince yallah buraya bende Terim hatalı diyorum ama siz objektif değil art niyetli konuşuyorsun. Babel harici hiç biri Terimin istediği değildi. Ayrıca Terime transger yaptırmayacaksın diye zibilyon tane mesajım var. Şu durumun bir numaralı müsebbibi YÖNETIM'dir.Yaw saçma sapan yorum yapmayın
Diagne
Falcao
Akbaba
Etobo
Jimmy
Şener
Lemina
Seri
Onyekuru
Arda
Donk
Babel
Bana mı aldılar mı oyuncuları?
KURTULSAK !!
Bu yavşakta neden alınmadığını bu hareketiyle gösterdi.Tüm sezon 0 gol 0 asistle oynayan adamı yıldız yaptık.
Evt suclu biziz forum ahalisi floryanın aşcısı caycısı kasımpaşada super kadro varya adamlaz ezdi biziTakıma 10 transfer lazım deyip hoca top oynatamıyor demek saçma Fatih Hoca sorumlulardan biridir ama bir numara değildir.
Rangers maçından sonra bu kadro lige yeter, kiralık adam istemiyorum diyen hocayı savunmayın artık lütfenFatih hoca elbet hatali ama bu kadro bu kadar diyo adam iste anlayin,su saatten sonra denemeler yapar artik.mecbur çünkü
Mevcut kadrodan daha kötülerle başka takımlar canavar gibi oynuyor. Takımda aidiyet, fedakarlık kalmamış bu da tamamen teknik yönetimin sorumluluğunda. Yönetim futbolcu paralarını ödemiyorsa ya açıklarsın ya istifa edersin ama böyle birşey yoksa bu kadroyla başarılı olamamak Fatih Terim'in suçudur. Yönetim dediğiniz kavram idari ve teknik bütünleşiktir.İşte abi gel de bunu Terim düşmanlarına anlat.
Bir güruh var, takım 2-3 maç kaybedince ortaya çıkıyorlar. Kaale almamak lazım
Gerçekten öyle, Etebo'nun Luyindama&Marcao üçlüsü Allah yüzümüze baktı da bu maçta sahadaydılar yoksa Kasımpaşa 3 de atardı 4 deLuyindama yavaş yavaş kendine geliyor