GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 136

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
136/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
D'Avila'ya kurban olsun bu yönetim. Adamin verdigi komisyon transferi Etebo'nun %15'i kadar futbolcu yok takimda.
Yahu adam kalemizin önündeki pozisyonda kayıp topu aldı rakibin atağını kestiği yetmezmiş gibi sahanın bir ucundan diğer ucuna Kasımpaşa'nın futbolcularını ayağının altına aldı rakip kaleye kadar depar attı topu Feghouli'ye ceza sahasının önünde pas attı beyefendi top 15cm uzağından geçti diye lütfedip topu kontrol etmeye çalışmadı bile

Etebo s*-arım böyle işin içine haksız mı ?

Yol yakınken falcao denen cesetten kurtulmak zorundayız amerikaya mı gidiyor çine mi salın gitsin kimse zorluk çıkartmasın. Teşvik edilsin hatta

Geçen senenin aynısı bi fark yok
1601835080440.webp

Hocanın verdiği transfer listesinden tek adam alınmamış, adamın hiç bir istediği yapılmamış ve hoca suçlu öyle mi? Yönetim denen andavallara istemediğini tekrar tekrar söylediği adamlara muhtac olsun teknik direktör ve hoca istifa etsin öyle mi? Geçiniz. En başta bir b.ka yaramayan yönetime söyleyin lafınızı. Ayıptır,istifa istiyorsanız dahi biraz saygı duyun yahu,başımızda Riekerink yok arkadaşlar. Hoca eğer giderse göreceğim ben sizi. Rıza Calimbay'la falan şampiyonluk kovalarız artık.

Fatih hojaaam iyi,kaliteleri futbolcular varken imparator;
Yetersiz oyuncular varken onda da bi sey yok ortaya cıkti her zaman,
Demek ki neymiş!!!!!
Oyuncular iyi olmayınca Fatih hojjjam da tırt,ama Fatih hoca mi saha da oynayacak Dünyanin en iyi hocalarindan ya nerde farkı?????

Yahu adam kalemizin önündeki pozisyonda kayıp topu aldı rakibin atağını kestiği yetmezmiş gibi sahanın bir ucundan diğer ucuna Kasımpaşa'nın futbolcularını ayağının altına aldı rakip kaleye kadar depar attı topu Feghouli'ye ceza sahasının önünde pas attı beyefendi top 15cm uzağından geçti diye lütfedip topu kontrol etmeye çalışmadı bile

Etebo s*-arım böyle işin içine haksız mı ?
O feghouli uzun zamandır takıma ihanet ediyor ve terim de bu duruma göz yumuyor. Haine destek veren de benim gözümde hainlik yapıyordur

abi yapma gözünü seveyim her mac top oynamayan belhanda ve feguliyi niye oynatıyor niye aldı o gencleri ozaman oynatmayacaksa

dk 90 cagne hala sahada

elindeki kadroyu kullanamıyor inadı yuzunden
Kimi oynatacak kardeşim ? Ali Yavuz Sekidika koysa iki hata yapsa yerin dibine sokacağız. Adam forvetsiz CL grubuna girdi ilk yarı forvetsiz kapattık yahu. Yapmayın etmeyin. Tamam hoca hatalı kabul ediyorum. Ama adam kimi istediyse rakip aldı. Yada elimizden kaçırdık. Hoca Samatta istedi geçen sene yönetim baskıya gelip reklam diye Falcao getirdi.

3 senedir top oynamayan Arda cesedinin transferini hayirli olsunlarla savunanlar hele bir gelsin suraya, iki soru soracagim o kisilere:

1.Feghouli-Belhanda-Babel-Falcao dörtlüsü gecen sene FB derbisi olmak üzere hangi macta is yapti?

2. Gecen seneden ders almayip üstüne AT transferinden sonra hala 4-3-3 oynayan bir takim sag önde Feghouli'yi, sol önde Arda'yi oynatir mi? Dünyanin en agir kanatlari bunlar. Hatta birinin futbolcuya bile benzer bir hali yok.

Hocanın verdiği transfer listesinden tek adam alınmamış, adamın hiç bir istediği yapılmamış ve hoca suçlu öyle mi? Yönetim denen andavallara istemediğini tekrar tekrar söylediği adamlara muhtac olsun teknik direktör ve hoca istifa etsin öyle mi? Geçiniz. En başta bir b.ka yaramayan yönetime söyleyin lafınızı. Ayıptır,istifa istiyorsanız dahi biraz saygı duyun yahu,başımızda Riekerink yok arkadaşlar. Hoca eğer giderse göreceğim ben sizi. Rıza Calimbay'la falan şampiyonluk kovalarız artık.
Aynen oyle

Geri
Üst Alt