GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92K
Sayfa
5/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Fatih

Omar - Luyindama - Marcao - Emre.T

Taylan

Emre.K - Etebo - Arda - Kerem.A

Diagne​
Bu zamana kadar gördüğüm en güzel kadro. Belki Jesse Sekidika da ilk 11'de olabilirdi. Forvette de Ali Yavuz Kol Diagne'yi zorlar. Yabancı kuralının gelmesine bu zamana kadar hep karşı çıktım. Fatih Terim'i de bu zamana kadar hep savundum. Ama dünkü maçtan sonra bu yabancı kuralı inşallah biran önce gelirde Fatih Terim Babel, Falcao gibi veteranları takıma dolduramaz, Belhanda ve Feghouli gibi gevşekleri ilk 11 oynatamaz diyorum.

kilinc - etobo - taylan - arda
falcaok - cakne

umutu bile israrla oynatan adam artik cift forvet oynatmaya korkuyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Fatih
Omar Luyi Marcao Linnes
Taylan
Emre K. Etebo Ömer Arda
Falcao

veya
EmreK. Taylan Etebo Arda
Diagne Falcao

türkiyede derbilerde bile rakipler üstümüze gelmiyor
tek forvet oynatip rakiplarin ekmegi yag sürüyoruz daha
tempolu oyuncularla ceza sahasini kalabalik tutsak her mac basarili oluruz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Arda'nın sırası geldi ya üstat o yüzden. Babel kenarda en büyük kozumuz olacak. İlk değişiklikte şaaak diye Babel'i sürecek rakip çil yavrusu gibi dağılacak.

Bu yangın suyla sönmez Babel'le müdahale etmek lazım bu yangına demek ki yedek oyuncuları varmış diyecekler şaak bir Diagne'yi daha alırım oyuna çil yavrusu gibi dağılırlar olmaz mı 😶

Kerem'i Jesse yi kadrolara yaziyorsunuz da Kerem veya Jesse nin oynama ihtimalinin olusmasi icin söyle bir senaryo gerceklesmeli.

Babel, Arda, Feghouli, Belhanda, Ömer, Jimmy ve son olarak Ogulcan bunlarin topunun ya sakat ya da cezali olmasi lazim. Bu bile yetmeyebilir, nasil gecen sezon Emin'i oynatmayip Taylan'i stoper oynattiysa bu sefer de ne bileyim Etebo yu falan kanat oynayabilir mesela hoca Jesse ve Kerem yerine.

0vq8o25v.jpg

ee oynayanlar da yiyecek küfür birşey değişmez yani :D :D

değişmeyecek işte. boşa kendimizi kandırmayalım diye dedim.

kötü zamanlarda oynamayan oyuncu değere biniyor. ezkaza oynayınca o da çöp oluyor. geçmişte de benzer durumları yaşamıştık.

tabi işler kötü gittiği için değişim yapıp farklı bir şey denemeye karşı değilim ama beklentiyi yükseltmeyi doğru bulmuyorum.

Geri
Üst Alt