Kaos içine girdik. 1-0 kaybederiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence de artık 4-4-2 ile devam etmeliyiz. Etebo-Taylan ikilisi ve ihtiyaç halinde onları destekleyecek E. Kılınç ile lig için yeterli orta saha direnci sağlanmış olur. Falcao tek santrafor olmayı kaldırabilecek fiziksel özelliklere sahip değil. İngiltere'ye gittiği dönemden beri.
Diagne de bu sezon sanki bir şeyleri daha bilinçli yapıyor gibi görünüyor ve ilk zamanlarında sanki attığı her adımı bile tesadüfen atan, ne yaptığı belirsiz, vurdumduymaz, ayağında top tutamayan ve ayakta da duramayan Diagne gibi değil. Aynı zamanda yüksek bonservis ödediğimiz için piyasasını belki yeniden toparlar diye kendisini kazanmaya çalışmalıyız ki bana göre o gazı alınca başarılı olmak için çabalayacak bir oyuncu, her ne kadar beyinsiz ve sorunlu bir tip olsa da.
Diagne top indiren, top saklayan ve bu topları Falcao ile buluşturan bir rol üstlenmeli. Aynı zamanda yan toplar, ortalar için de bir tehdit. Etebo-Taylan ikilisi topu kanatlara yönlendirmeli ve orta pozisyonu bulamayan kanat oyuncuları için topu geri alacak veya onlara verkaç yapma imkanı sağlayacak pas istasyonu olmalılar.
Geride de sürekli yumurtlayıp durmayan, sağlam diyebileceğimiz iki stoperimizin olduğunu ve Omar'ın da maç boyu git-gel yapabilen bir bek olduğunu düşünürsek, merkezde adam kalabalıklığı yapmak yerine, eğer top geçerse ve eksik yakalanırsak bu ikiliye güvenmeyi tercih edebiliriz. Zaman zaman buna bağlı goller yiyebiliriz ama rakip ceza yayı etrafında daha fazla oyuncu bulundurmak hücum opsiyonlarımızı arttıracak ve gol bulmamızı kolaylaştıracaktır diye düşünüyorum. Bana göre alınması mantıklı bir risk.
Ligde yaparız. Biz kötüyüz diğerleri bizden kötürenkdaşlar bu sezondan ümitlimisiniz ? ligde iş yapar mıyız ?
Aynen böyle düşünüyorum , bu takım bile ligi götürür.Ligde yaparız. Biz kötüyüz diğerleri bizden kötü
Yapariz buyuk ihtimallerenkdaşlar bu sezondan ümitlimisiniz ? ligde iş yapar mıyız ?
Buyuk oynamissinfatih
omar luyi marcao taşdemir
donk
etobo arda
jesse ali yavuz kerem
Buyuk oynamissin