GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 73

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92,2K
Sayfa
73/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Emre nin kanadından atak gol veya goller yiyeceğimiz adım gibi biliyordum. Saolun yanıltmadı Taşdemir. Adamın savunması 0, yazıyla sıfır. Ha 3-5-2oynarsın koyarsın solkanada olur hem de çok güzel olur. Ama 4lü defans yapamıyor çocuk gör hocam adam takıma geleli 3 sen oldu ya.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hucum yapmayida bilmiyor her actigi orta kontra atak olarak donuyor. Kayseri memnun kalmayip almadi bunu

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim’in artık kovulması lazım.

Şu Kasımpaşa’ya karşı oynattığı komik ve iğrenç futboldan ben teknik direktörüm diyen herkes utanmalı.

Adamlar aynı taktikle bin defa geldiler. Hoca tek bir düzenleme yapmadı saha içinde.

Al Feghouli’ni, Belhanda’yı, Diagne’ni, Babel’ini sana güle güle.

Bu disiplinsiz, iğrenç, teknik ve taktik yoksunu futboldan bıktım.

Sakın transfer yapmayın böyle daha çok geçerler üzerimizden , 2 maç aldık diye şampiyon olduk sandılar kendilerini. BOK GİBİ TAKİMİZ BOOKKK

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Abi bu adamları niye oynatıyorsun ya, 5 maçtır 1 mac oynamis adamlar ya... Nedir abi israrinin sebebi, cikip paramız yok adam alamıyoruz deniliyor. O zaman neden bu kadar tepki olmasina rağmen bu adamları oynatıyorsunuz anlatin. Taylan hata yapa yapa bugun sol ayağıyla Feg e hayvan gibi pas attı. Bu adamları oynatman lazım. Feg ne yaptı kendini yere attı. Yazık gercekten

Geri
Üst Alt