GSCimbom
⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim
Alper Altun

⚽ SL 20/21 H:4 | Kasımpaşa 1-0 Galatasaray | MS | 4 Ekim Sayfa 80

Alper Altun ·

Cevap
2,8K
Okunma
92,2K
Sayfa
80/141
MKasımpaşa10Galatasaray4 Ekim
Emre Taşdemir'e umut bağlayacaksak vay halimize. Arda, Diagne, Feguli, Belhanda dörtlüsü adım atamıyor sahada. Ne hücumda ne defansta hiç bir faydaları yok. Kim girerse girsin bu takım bitmiş. Durarak, yürüyerek, top ayağına gelince 5 dakika bekleyerek top oynanmaz. Hoca da kusura bakmasın. Çok kötü kadro kuruyor maçların başında. Bu sene de çile senesi anlaşılan. İnşallah yanılırım.

fakat sıkıntı sadece feg, belhanda, arda, terim değil. asıl sıkıntı yönetim. yönetimi destekleyen gruplar.

transfer nedir bilmeyen adam var başımızda. satamıyor alamıyor. çok ciddi yönetim problemi var, en tepeden takıma kadar. yani batması kolay da batınca çıkması zor olacak gibi.

Topu senin kağnılara verip kaptıklarında hızlı hücum yapacaklarını herkes biliyor. Şutun yok, anca yana-geriye oyna.

Luyi-Marco-Taylan-Etebo-Omar beşlisinin ciğeri çıktı ilk yarı. Yapmayacakları pas hatalarını yaptılar zira öndeki hainler top almaya gelmiyor, boşa çıkmıyor.

Feghouli, Belhanda ve Arda kaç kez kaç metre top sürdü? Sıfır.

Taşdemir'e zaten destek atan yok, aynı Linnes ve Saracchi gibi.

Diagne değil Messi olsa top alamaz.

POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya bu forumda futbol konuşacak son insansın murhan üzgünüm. Fernando Mariano bokluyordun 7/24. Gittiklerinden bu yana organize hücum yapamıyoruz. Kına yakarsın mabadına.

Eminim transferin hep Fatih terim doneminde gecikmesi bile hocanin yuzundendir..Onu istemem bu gelmesin bunu isterim kiralik istemem arda gelsin yusuf forma giydi olmaz vs..Yonetimi parmaginda oynatiyo hangi yonetim olursa olsun..Bir tek unal aysal rest cekti kovdu.Manciniyi getirdi.Unal aysal Baskanmis helal olsun

Yönetim taraftardan tepki almayacağını bilse hocayı çoktan gönderirdi.Terim istifa hashtagı aç destek olsun nasıl gönderiyorlar herkes görür.Son üç senedir rezil futbol bıktık artık.

Adam her şeye rağmen çıkıp da tek bir olumsuz söz söylemedi.Niye kızalım yav?
Vardır kızacak olan sevinmesine.

Gururu kırıldı, belki bu maçtan sonra 5-10 maç bir halt oynamaz bu çocuk. Ama ona yapılan yanlıştı ve oda bu maçta bütün hırsını çıkarttı.

Adam gibi takım olsa Yusuf erdoğan ve süper lig topçuları vız gelir ama yok işte ne yazık ki

Geri
Üst Alt