Serkan Gürkan
10 Numara!
En doğru yorumHocası ne ki takım ne olsun.
Maç bitmeden korkudan sahayı terkeden biri GALATASARAY'in hocası OLAMAZ
KURTULSAK !!
Abi iyi diyosun da son 3 maçta akan oyundan golümüz yok. Hocanın tercihleri taktiği planı 10 tane adam da gelse değişmiyor kiAbicim adamın eline oyuncu vermediler yahu. Istedikleri de alınmadı. Tamam Terimde de hata var ama olan da bu yani.
Tudor’un takimina konarken iyiydi simdi kacacak delik ariyorbu yaptığı ne profluga sıgar ne baska bi şeye
takımı bırakıp nere gidiyosun terim şimdi
utanç duyulacak işler yazık
Aynen kacar sıkıştımı ne zmn takım düze cıkar iyi bi kadro kurulur o zmn ortaya cıkar takım krizdeyken hic bir zmn gelip almaz ama sorsan büyük galatasaraylıNe olursa olsun o takımın başında duracaksın maç sonuna kadar
Yok öyle kaçma
Yazıklar olsun sana
Ama kaçmayı iyi bilirsin sen
Daha önce de bırakıp kaçmıştın bizi
Derhal istifasını istemeli yönetim
Abicim adamın eline oyuncu vermediler yahu. Istedikleri de alınmadı. Tamam Terimde de hata var ama olan da bu yani.
Falcao-Belhanda-Feghouli-Babel-Diagne'ye hazırlayalım küfürlerimizi sözümüzde durup paylaşırızKüfür edicem demedim ki
absulutli rtaşTudor’un takimina konarken iyiydi simdi kacacak delik ariyor
Adem bile ikisinin toplamından çok iş yaptı.Fode koita denen yetenek fakiri bizim iki forvetten iyi.
neden taktik deha mourinhoyu izlemek yerine böyle 1 hata yaptınmachester tottenham macı varken su kaosu izledim kendimden nefret ettim
oynadıkça açılacak gibiLuyindama yavaş yavaş kendine geliyor