⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Dogru, zor ama motivasyonumuz seninde dedigin, benim de tepki cektigim uzere "yenmek" uzerine olmali. Zira galibiyet disi her sonuc ikincilikten de edecek bizi (muhtemel). O yuzden, kazanmak zorundayiz ikili averaji da umarim aliriz bir sekilde. Belli olmaz, puan kaybi olabilir, futbol bu.

galatasaray her maça ama her maça hele de derbilere mutlaka 3 puan için çıkmalı sonunda x oluyormuş y oluyormuş önemli değil

şl ön elemesine atmamız lazım kendimizi

belli mi olur geçeriz biz turu

üstelik ön elemede olsa hem yeni oyuncular için hem de değişcekse yeni hoca için orada olmak çok daha ikna edici olur

galatasaray her maça ama her maça hele de derbilere mutlaka 3 puan için çıkmalı sonunda x oluyormuş y oluyormuş önemli değil

şl ön elemesine atmamız lazım kendimizi

belli mi olur geçeriz biz turu

üstelik ön elemede olsa hem yeni oyuncular için hem de değişcekse yeni hoca için orada olmak çok daha ikna edici olur

Benim adima "kotunun iyisi" sezonu sonucu bu zaten Emre. CL icin ufak bir isik kafi. Sevindim benzer dusundugumuze.. Ister o ister digeri olsun bizi ilgilendirmez, bizim amacimiz CL icin "maksimum" kosullari seneye tasimak bu da "en az" ikincilik demek. Buna gore transferde de elin guclenir seneye daha motive ve guclu girersin. Gonul isterki bir Anadolu takiminin sampiyonluk ihtimali olsaydi buyukler disinda belki o zaman ufaktan destek atardik ama bu soz konusu degil. O olmus, bu gitmis o gelmis bizi ilgilendirmiyor, bizi ilgilendiren "maksimum basari". O da en kotu ikincilik = bjk'yi yenmek, mumkunse averaj ustunlugunu alarak.

Galatasaray, Halil'in ilk 11'de oynadığı 4 maçı da kazandı.
Derbi olduğu için 11de daha tecrübeli isimleri tercih eder diye düşündüm
İşte bir Kerem ile Muhammed var onun dışında
Halil'in oyun stilini de beğeniyorum. 11 de başlayabilir veyahut hamle oyuncusu olarak faydalanabiliriz

Yok ligin bitmesine daha 3 mac var diyorum
Ama zaten sende aynisini demissin :D
Demek istedigim son göztepe macinda puan kaybedebilirler

malesef alacakları tek 3 puanla bitirebilirler

çünkü averajı ele geçirmek kolay değil gibi

2-0 yensek bile arada 6-7 averaj oluyor galiba

o averajı kalan 2 maçta kapatma ihtimalimiz sıfıra yakın

Kazansak dahi şansımız çok çok düşük. Bunu da yaparsak bıraksınlar oynamasinlar bu oyunu bize karşı. İmkansızın imkansızı gibi bir şey olcak eğer gerçekleşirse.

Maca gelirsek muhtemelen berabere bitecek. Kaybedebiliriz de açıldıktan sonra oyun ikinci yarı. maçı tutarak başlariz ilerleyen dklarda tek gol arayacagiz ama yetmeyecek. Tahminim bu yönde. Lakin tutmaz genelde.

GSC Mobile App

Muslera
Yedlin-Boss-Marcao-Sarac
Taylan
Gedson-Emre
Kerem----------Onyekuru
Mohamed

Boss gitsin yaz geliyor kumda oynasın. Kafa gitmiş adamda bu önemli maça 11 çıkması hata olur. devşirme gevşek donk a bıraktı formayı şaka gibi ama doğrusu da bu.

GSC Mobile App

Ya hep ya hic :)
Screenshot_2021-05-07-03-21-18-00.webp

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet kağıt üstünde bizden çok daha iyiler evet çok daha avantajlılar ama biz Galatasaray' ız ve Galatasaray bitti demeden bitmez . Haydi aslanlar sahne sizin . Haydi hocam yeni yetmelere son kez ama yıllarca unutulmayacak bir ders daha .. .

Derbi olduğu için 11de daha tecrübeli isimleri tercih eder diye düşündüm
İşte bir Kerem ile Muhammed var onun dışında
Halil'in oyun stilini de beğeniyorum. 11 de başlayabilir veyahut hamle oyuncusu olarak faydalanabiliriz
Keramet halilde dgl yaw. Rakiplerdeydi. Son 3 maçta rakipte ne bi orta saha baskısı ne ön alana pres hicbir sey yoktu.

Şu kargacı tinercilerin ağız payını sağlam şekilde vermek farz artık. Yenin, gerekirse gömün sahaya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt