⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

Bence 3-1 kaybedeceğiz hiç inanmıyorum bu maçı kazanabileceğimize. Hoca bile alkışlarız tebrik ederiz moduna girmişti zaten.

Yıllardır bu tür oynanan maçlar genellikle şampiyonluğa en yakın takımların kazanması ile sonlanıyor.Bu maç berabere biter,ezikler yenilir,bu sefer bejeke'yi yenseydik diye kafamızı duvarlara vuracakmış gibi de hissediyorum.Yenilsek bile üzülmeyeceğimiz bir maç.

Onyekuru şut çekebilir mi acaba, sanmam

Kadroyu görünce zerre umudum kalmadı ama maç bu elbette belli olmaz. Maçın sonucundan bağımsız olarak Fatih Terim gelecek sene bu takımın başında olmamalı. Fatih Terimle çalışırım diyen adaylara destak verilmemeli.

Artık gerçekleri görme vakti geldi de geçiyor bile. Zaman geçiyor ve Hocanın süresi doldu, efsaneye efsaneye yakışır şekilde "Veda" demenin zamanı geldi.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

y.ball oynatırsa ersini gördüğümüz her pozisyon gol sayılsa bile yeniliriz. Donk marcaoya marcao musleraya muslera yedline hop geri musleraya. YBALL özeti

Orta saha merkezi ve sol bek disinda ligin en iyi kadrosu bizde diyebiliriz. Hatta ligin en iyi teknik direktör performansini bizim hoca göstermis olsa Saracchi bile cok fark yaratirdi. Adami kullanamiyoruz. Üst üste Sener ve Ömer'i oynatiyor ama derbiye gelince kesiyor. Kendi bile biliyor bu oyuncularin Galatasaray'a yakismadigini ama VASAT ALTI yerli futbolculara karsi zaafi var... Seneye yerlileri degistirmemiz lazim.

Maçı alıcaz bence ama çıkan kaçıncı hatalı ilk 11 bu yaw.
hocaya teşşekkür edip güzelce yolları ayırmak lazım
Yedlin-Babel sag koridoruyla cikiyorsak Alanya kupa macindan ders almamis demektir. Adam bir sut cekti, seken topu Akbaba tamamladi. O günden beri bu ikisi göze girdi birden.

Seçim ufukta olunca , yatmayıp çalışalım demiştirler. :)

Rezaletti hesap son dönemde.

Bu maçı hakemler federasyon ezikler iş birliği ile ne olursa olsun bize kazandıracaklar, yoksa lig bitiyor.

Josef- Atiba- ghezzal
Duran top
Hakemler

baska bir sey korkutmuyor beni bugün

Geri
Üst Alt