Beşiktaş buradan şampiyonluğu vermez biz yensek dahi kalan 2 maçında 4 puan almaları yetiyor şampiyon olmaları için o kadar da tinerci değiller herhalde. Fakat bizim açımızdan ligi 2. bitirebilmemiz adına çok daha kritik bir maç, ölüm ya da kalım, tamam ya da devam maçı. Beşiktaş'ı yenip Fenerbahçe'nin puan kaybını bekleyeceğiz. Fenerbahçe'nin Ankara deplasmanında puan kaybedeceğine dair inancım çok yüksek. Yoksa Ankara küme düşecek onlar için her puan ligde kalma adına altın değerinde, can havliyle oynayacaklardır, hakem Fener lehine bariz bir yönetim sergilemezse her sonuca açık bir maç olacaktır diye tahmin ediyorum. Dahası tüm maçların aynı saatte başlaması da daha adaletli bir iş oldu. Fenerbahçe'nin Federasyon tarafından gelen torpili sayesinde kaç haftadır hep en son oynuyorlardı maçlarını.
Ligi 2. bitirmeliyiz. Kim bilir belki 2 ön elemeyi de geçer şampiyonlar ligine gideriz ve uzun bir aradan sonra şampiyonlar liginde 2 takımımız olur. Ben eğer ligi 2. bitirirsek, seçilecek yeni başkanla ve güçlü bir yönetimle Fernandes, Onyekuru, Mohammed ve Halil Devişoğlu'nu takımda tutarak ilk 11'e yapacağımız 5 nokta transferle birlikte güzel bir kamp geçirip ön elemeyi geçerek şampiyonlar ligine kalacağımızı düşünüyorum.