Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.866
- 4.404
- 1.788
Galibiyet hakli kiliyor tabiHerkes Adem'i beklerken; Falcao çıkmıştı. Yenince kimse bir şey diyemedi tabi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galibiyet hakli kiliyor tabiHerkes Adem'i beklerken; Falcao çıkmıştı. Yenince kimse bir şey diyemedi tabi![]()
Kılınç sol kenar yüzü görmeden sezon bitiyor.muslera
şener x-x ömer
kerem-taylan gedson-kılınç
halil
mohamed
görmek isterim
sola emre'yi kabul etmediğimizi daha öncede söylemiş idimKılınç sol kenar yüzü görmeden sezon bitiyor.
iyi oynadığımız dönemlerde sol iç oynamışlığı var aslında ama kenarda oynadı mı hatırlamıyorumKılınç sol kenar yüzü görmeden sezon bitiyor.
Rize, sivas, karagümrük ve trabzon'a karşı evde puan bırakırsanız çıkan 11'i eleştirilecektir.hangi 11 çıksa hocaya laf ediliyor
Tam olarak oynamadı.iyi oynadığımız dönemlerde sol iç oynamışlığı var aslında ama kenarda oynadı mı hatırlamıyorum
Eli yüzü düzgün , sessiz sakin çocuk.sola emre'yi kabul etmediğimizi daha öncede söylemiş idim
Rize, sivas, karagümrük ve trabzon'a karşı evde puan bırakırsanız çıkan 11'i eleştirilecektir.
sol istemez umutumEli yüzü düzgün , sessiz sakin çocuk.
Daha ne istiyor bu sol anlamıyorum ki!!
Saygılar üstat , iyi forumlar.sol istemez umutum
hayırlı forumlar
Yuzde 99 fake ama ins dogrudur
Çim bizim leş çim ama bir çalışanımız bunları trollemiştir bence. Forvet en son ihtiyacımız olan şeylerden biri.