Emre Kalkan
Sarı Üye
- 22 Ocak 2013
- 788
- 200
- 733
Ulan kırdığım bardakları toplarken biizde penaltı kazandık . Var odasındakinin vatandaşlıgını iptal etmek lazım. aleyhimize verdiği penaltı neydi onun bunun ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cücü iti bunu bildiği için penaltıyı verip fişi çektiGol yemememiz lazımdı. İki gole daha ihtiyacımız var
suç terimde.bu sezonu boşa gitti adamın monaco oynatmadı sonra sakat geldi yanılmıyorsam sonra annesi vefat etti.diri bi kuru mahvederdi ligi.kısmetse seneye kuruyu güzelce izleyebilirizOnyekuruya ne soylesem irkcilik olur
Ev sahibi deplasman yok 3 fark lazımarkadaşlar 2li averaj durumu böyle lig maçlarında farklı oluyor diye biliyorum . 3-1 yenersek 2li averaj durumu ne oluyor net bilgisi olan var mı? şampiyonlar ligi gibi olmuyor deplasman golü diye biliyorum
çoğunun aksine ben bu tinercilere daha gıcık oluyorum.Süper olur
arkadaşlar 2li averaj durumu böyle lig maçlarında farklı oluyor diye biliyorum . 3-1 yenersek 2li averaj durumu ne oluyor net bilgisi olan var mı? şampiyonlar ligi gibi olmuyor deplasman golü diye biliyorum
Nah şampiyon olur fener. Biz bu maci alalım şampiyon oluruz