⚽ SL 20/21 H:40 | Galatasaray 3-1 Beşiktaş | MS | 8 Mayıs

E04q8hlXEAACHuu

Bjk sampiyon olacagina fener olsun daha iyi ya kargalarin gotu cok kalkiyor hemen

Bjk karagumrugu ilk yarida yener son hafta berabere kalsa bilse sampiyon oluyorlarki ikiside hedefsiz takim goztepede karagumrukte hedefi olmayan takimlar rahat rahat yenerler

ezik balı devreye girmese 5 avaraj fark var yenildiklerinde 4 kalıyor denizli zaten düşmüş 5 sallasak son hafta malatya maçında şampiyon bile olabilirdik ama eziklerin devreye girmesi kötü oldu, Sivas inşallah Rıza ile işi çözecek ne diyelim bekleyip göreceğiz.

Ghezzal olmasa iddiasız bir şekilde 3. olurdu Beşiktaş şu an puan tablosunda.

Fener maçı da açıktı bende +7 dakka neye verdiler şaşıyorum. Ankaragücü fırsatları kacirirsa böyle düşerler. Bu ezikler Sivas'a puan verir

Fb o son dk golünü atmasaydi sampiyonluga inanmaya baslayacaktim. Ama bence iki maclarini da alacaklar bundan sonra. Bjkyi destekleyecegiz artik.

Besiktasa 1 puan lazim. Arka arkaya 3 mac kaybediceklerini sanmiyorum ondan bunu okuyan 6222 cocugu fenerlilere gecmis olsun.

çok sevinçliydim baktım fner attı.. neyse sergenin korkusunu izlemek zevkliydi ama.. Galatasaray adama bayramı göstermez sergen çok kalkmıştı haydi hayırlı traşlar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
beşiktaş şampiyonluğu verir buradan. artık biz mi oluruz fb mi olur bilemem orasını

Arkadaşlar ne anlatıyorsunuz averaj hesabını yapmamız için beşiktaş bir maç daha yenilmeli e dolayısıyla biz kayıpsız atlattığımız için beşiktaşın her yediği gol aradaki gol sayısını azaltır.

Yukarıda örnek verdim.

Beşiktaş 2-0 yenilip sen 3-0 yenersen averaj 6'dan 1'e düşüyor.
Sadece bizim atmamız üzerinden yorum yapmayın

Geri
Üst Alt