Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Biz ikinciligi garantileseydikArenada sampiyon mu olsaydilar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz ikinciligi garantileseydikArenada sampiyon mu olsaydilar
Valla çok konuştular, koyduk diye sevindim ama şampiyonluk havasında değil tabi. Normal maç havası verdi. Diğer derbi maçları gibi heyecan açık söyleyeyim yoktu.hayatımda ilk defa bir derbi galibiyetine hic sevınmedım.
Seyirci olsa 5 olur muydu acabaValla çok konuştular, koyduk diye sevindim ama şampiyonluk havasında değil tabi. Normal maç havası verdi. Diğer derbi maçları gibi heyecan açık söyleyeyim yoktu.
Beşiktaşlıları almışız.Sağlık çalışanı mı aldık tribüne?
Besiktas'in sahaya cikacak kadrosu belli de bizim teknik direktörün ne yapacagi belli degil. Tek bildigimiz sey yanlis kadro cikaracagidir Fatih Terim'in. Senerli Ömer Bayramli cikarir.
olur mu yav bitikleri oynatmasi lazim
MUTLAKA BIR BILDIGI VARDIR
Bu macta Cüneyt Cakir'in eyyam yapip bize kazandirmaya calisacagini düsünüyorum. Normal sartlarda yeniliriz.
bjk maclarina bakiyorduk ikidir ama simdi bizim bunaklara karsi oynuyorlar. bilemedim. kadro bir naneye benzemiyor bizde
es kaza gol veya asist olarak katki yapsalar bile bu babel ve falcaodan hala bir seyler bekliyor biri
uyurgezer donkun savunma patronu oldugu yerde her sekilde gol yersin
maca 1 hafta hazirlanip 50.saniyede duran top golü yediler ofsayt olsa bile.
sahadaki geberikler es kaza yenerse 2.oluyoruz belki de. ankaragücü belli ki maci satmamis fenere karsi ciddi oynuyorlar
mahkum oynuyoruz
acayip kötüyüz gercekten