⚽ SL 20/21 H:41 | Denizlispor 1-4 Galatasaray | MS | 11 Mayıs

Herkes kendi maçını alır hiçbir şey olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjk ve febeşden birisi takılacaktır.

ama bizim 4-5 atacağımız konusunda şüphelerim var.

Herkes fazla gol atmaktan bahsediyor ancak diğer maçların durumu bizim gibi çıt kırıldım takımın saha içi motivasyonuna etki edecektir.o yüzden teknik ekip yalandan da olsa bjknin geride old falan sahadaki oyunculara pompalamalı bu oyuncuları daha fazla hırslandırır.aksi durumda bjknin kazandığı bilgisi bizimkilere ulaştığında skoru aldıklarında muhtemelen salacaklardır.

Beşiktaş 1-1 Karagümrük
Fenerbahçe 1-1 Sivasspor
Denizlispor 0- 4 Galatasaray

Beşiktaş 82
Galatasaray 81
Fenerbahçe 80

Göztepe 0-0 Beşiktaş
Kayseri 1-5 Fenerbahçe
Galatasaray 2-0 Malatya

Galatasaray 84
Beşiktaş 83
Fenerbahçe 83

İşlem tamam

Herkes fazla gol atmaktan bahsediyor ancak diğer maçların durumu bizim gibi çıt kırıldım takımın saha içi motivasyonuna etki edecektir.o yüzden teknik ekip yalandan da olsa bjknin geride old falan sahadaki oyunculara pompalamalı bu oyuncuları daha fazla hırslandırır.aksi durumda bjknin kazandığı bilgisi bizimkilere ulaştığında skoru aldıklarında muhtemelen salacaklardır.
Etkilememesi lazım niye sahada o topçular güzel futbol izletmek bol gol atmak için. 7. de olsan 15 inci de olsan sahadaysan atabildiğin kadar gol atacaksın arayacaksın o golü. ruh gibi lig bitsede gitsek modunda olmayacaksin. Ortalama 2 milyon euro alıyor takım şuna bak 18 milyon tl kelle başı. Su an aldığım maasi 10 la carpip 20 yil calissam şu adamların 1 senede aldığı paraya ulaşamıyorum bot gibi dolaniyolar sahada

Transfermarkt'ta görünmüyor kadroda var zaten
Donk kgümrük maçında önce sarı sonra direk kırmızı gördü.bjk maçıyla birlikte toplamda 4.sarı kartını almış.ben cezalı old düşünüyordum ama kırmızıdan dolayı olmuyor herhalde.açıkçası kurala hakim değilim ama mackolikin muht kadrosunda da yer alıyor

Etkilememesi lazım niye sahada o topçular güzel futbol izletmek bol gol atmak için. 7. de olsan 15 inci de olsan sahadaysan atabildiğin kadar gol atacaksın arayacaksın o golü. ruh gibi lig bitsede gitsek modunda olmayacaksin. Ortalama 2 milyon euro alıyor takım şuna bak 18 milyon tl kelle başı. Su an aldığım maasi 10 la carpip 20 yil calissam şu adamların 1 senede aldığı paraya ulaşamıyorum bot gibi dolaniyolar sahada
Dostum dediğin doğru ama bu sezon takım maalesef geriye düştüğünde veya hakemin olumsuz kararlarında neredeyse reaksiyon veremedi.en önemli neden saha içinde lider oyuncunun bulunmaması.Normalde olması gereken diğer maçlara kulağını tıkayıp atabildiğini atmak.bizim takım çevresel etmenlerden çok çabuk etkileniyor.motivasyonu mümkün mertebe üst seviyede tutmak için kenardakilerin bunu bilerek hareket etmesi gerekiyor

Adamlar zamanında adanaya 10 tane sallamadı mı? Biz niye düşmüş ve ligden tamamen kopmuş denizliye 10 tane atmayalım. Bu özelllik beşiktaşa mı has sadece :D
Yine de bu takımı tanıyorsam birazcık
Skor tahminim
Dnz: 0 - 3 GS

Beşiktaş 1-1 Karagümrük
Fenerbahçe 1-1 Sivasspor
Denizlispor 0- 4 Galatasaray

Beşiktaş 82
Galatasaray 81
Fenerbahçe 80

Göztepe 0-0 Beşiktaş
Kayseri 1-5 Fenerbahçe
Galatasaray 2-0 Malatya

Galatasaray 84
Beşiktaş 83
Fenerbahçe 83

İşlem tamam
Son mac olsun FB 10 atsin show yapsin :D

Şampiyonluğu geçtim 2. olmaya razıyım ben 2.liği verselerdi bana kalan 2 maçı da oynamazdım boşuna

2. Olmak şampiyon olmaktan daha önemli kesinlikle ama kesinlikle CL yapmamız lazım.

Kulübe gelir şart!

Topçular ve teknik heyet ne kadar az tatil yapıp sezonu erken açacaklarsa o sıralamada bitirelim ligi 2veya 3

şampiyonluk imkansız,2.olupta şlye katılmamızda imkansız

Bizim maçtaki Beşiktaş ve Ankara maçının ilk yarısındaki Fener'e bakarak kesinlikle takılma ihtimalleri var şu son 2 maçını kesin kazanacak tek takım biziz.

Gol yemezsek;

1620727184363.webp

Geri
Üst Alt