⚽ SL 20/21 H:41 | Denizlispor 1-4 Galatasaray | MS | 11 Mayıs

Uzatan sensin. Şampiyonluk maçında penaltı kaçıran oyuncuyu eleştirmeyeceğizde kimi eleştiricez? Yorumlarımı beğenmiyosan okuma, geç.

Soruyorum bak, geri alabiliyor musun ? O zaman git taa sene icinde Akbaba lesi yokken kaca puanlara hayiflan. Boyle boyle kafayida yersin. 1 mac daha var, bugun gorduk hersey olabilir. Bjk moralmen yerlerde, sakin olup bol gol atip bekleyecegiz. Takilmayin, negatif enerji yayip durmanin kimseye faydasi su saatten sonra.

Yaw nasil taraftarsiniz anlamiyirum Imkansiza yakin bisey oluyor Bazilari aglama derdinde ulan Sinerji ya Sinerji Acaba 2.olabilir miyiz diyorduk Son haftaya 50%50giriyoruz Derbiyi kazandik mi kazandik Denizliyi yendik mi yendik Herkes Bjk gibi degil gittiler Hataya tesvik verdiler 7 tane salladilar biz veremedik olmadi ama farketmez ulan Farketmez Turkiyenin En Buyuk Takimiyiz.

yahu renktaş türkiyenin en büyük takımı olduğumuz zaten tescilli birşey.işte bu yüzden hep söylerim birazcık doğru transferleri yaptığımız zaman bunların karşımızda durması mümkün değil.
ama biz ne yapıyoruz rezalet transferler.

yahu sinerjinin kralını yaparız. Bunda sıkıntı yok. şu an elim ayağım titriyor..

Soruyorum bak, geri alabiliyor musun ? O zaman git taa sene icinde Akbaba lesi yokken kaca puanlara hayiflan. Boyle boyle kafayida yersin. 1 mac daha var, bugun gorduk hersey olabilir. Bjk moralmen yerlerde, sakin olup bol gol atip bekleyecegiz. Takilmayin, negatif enerji yayip durmanin kimseye faydasi su saatten sonra.
Sene içinde olan şeylere zaten sürekli herkes kızıyor, hayıflanıyor. Ama bu son maçta penaltı kaçırırsan tabiki suçlu olursun. Bu her yerde böyledir. Umarım şampiyon oluruz. Bjk aşırı demoralize oldu, o yönden bir şansımız var.

Bu arada bejeke ve febe looserligini gösterdigi icin onlara tesekkur ediyorum

Beşiktaş’ın oynamaya gücü kalmamış, Göztepe Beşiktaş berabere biter, biz kazanır şampiyon oluruz.

Hocanın ortası yok.. babel-arda-akbaba 3lusu aynı anda lüks oluyor ama tutup içlerinde gole en yakın adamı da oyundan çıkarıyorsun.. bu maçta keremin birşey yapamayacağı belliydi Babel olsa en az 1 tane daha atardik
ben hocayı deliler gibi savunan adamım. Ama artık yeter. gerçekten inanılmaz hatalı işler yapıyor.üç adam değiştirmesi gereke yerde değiştirmez. sadece bir veya iki değişikliğin gerekli olduğu yerde üç adam değiştirir.

Geri
Üst Alt