Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
BOL BOL DUA EDİN BEYLER BOL BOL DUA EDİN BAŞARACAĞIZ KAZANACAĞIZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ ALLAHIM LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıza var , istifa eder direk. Adam ölümüne besiktaslifener sivas maçları geçmşte hep şaibeli olmuştur.2.yarı fb maçı alır şampiyon olur.
atılan gol sayısına bakılır
Bence bjk ceviremez maci. Bence her sey fb macina bagliKaragumruk o 2 yi atacakti abi burdan mac doner bence. Cok korkuyorum. Mucizenin once gelip sonra gitmesi bize cok moral kaybettirir bjkyede moral getirir. O moralle son macta hata yaparlarmi sanmiyorum
İkili averaj ve genel averaj eşit olursa daha fazla gol atan takım şampiyon olur
Renktas bjk ile sağlam bağlantımız var. Onlar ne zaman havaya girse ve bizde sapladigimiz zaman tepe taklak oluyorlar. İnşallah yine aynısı olurKaragumruk o 2 yi atacakti abi burdan mac doner bence. Cok korkuyorum. Mucizenin once gelip sonra gitmesi bize cok moral kaybettirir bjkyede moral getirir. O moralle son macta hata yaparlarmi sanmiyorum
üçlü averajda besiktak sampiyon oluyor. bunun hesabını daha önce yaptım ben maalesef. ama üçlü averaja kalmaz gibiÜçlü averaj durumunda kim lider oluyor beyler? Acil cevap lütfen.