Lami cimi yok çıkıp Malatya'nın gotunu başını dagitacagiz ölüm kalım maçı bu lig nerelerden döndü %1lik ihtimal gerçekleşiyor.. Buraya kadar gelmissek bjk 5 attıysa biz 8 atacağız başka sonuç kabulumuz değildir ..Yürüyün aslanlar vurdugunuz gol olsun

uzaktan şut uzaktan şut uzaktan şut.tacı bile rakibe gol attıran oyuncularımız olduğundan orta açmayı kaldırdım bu sezon beklentiden.
her kaleyi bulan şut yeterli sertlikte olursa gol,sekme ,karambol ,kendi kalesine atma penaltı imkanı doğurma demektir.

malatyayı avlamalıyız ilk 15 dkk sahte oynamalıyız topu malatyaya vermeli kötü günümüzdeymişiz izlenimi vermeli üç pasta topu kalelerine gömmeliyiz.

baktıkki malatya bu yalancı oyuna rağmen sahasından çıkmıyor o zaman çemberi kurup her dönecek topu alacak beceriyle savunmayı yapmalı kaleyi bulan şutlarla golü aramalıyız birde hızlı hareket eden kerem ve halil mutlaka atak yapılırken topla oynamaktan ziyade asıl hedefleri seri olmalarını kullanarak rakibin tüm dikkatini defans oyuncularının başını döndürecek şekilde çapraz koşular yapmalı ceza sahasında.

dikkati dağılan bi defans hattı hata yapmaya adam kaçırmaya şut çektirmeye penaltı yapmaya çok ama çok müsaidtir.keremle halilin ceza sahasında yapacağı ters koşular sadece öyle kalmaz seken topları gole çevirmelerinede ,penaltı almalarınada rakibin topu uzaklaştırma konusunda büyük panik yaşamalarınada zemin hazırlar.ilk yapacakları şey ceza sahası içinde baş döndürecek kadar hareketli olmaları topun ceza sahasına veya kaleye doğru gittiği andada seken top önlerine düşerse gol asist penaltı almak ,seken topun defans oyuncusuna geldiği anda uzaklaştırmalarına engel olmak.

İçimden bir his çok pisi pisine Şampiyonluğu kaybedeceğiz diyor:(

Bjk puan kaybetse bizde kaybedeceğiz veya bjkn 2-1 alacak biz 3-1 alacağız.

En yoğun gelen his ise Hatay maçında olduğu gibi bjk bir anda 2-0 öne geçip fark atacak:((

İnşallah yanılırım.

Senin içindeki hise kalsak küme duserdik bu sezon

Galatasaray şampiyon olursa ancak beşiktaş puan kaybederse olur. Ki bence kaybetme potansiyelleri yüksek.

Haliyle maç sonu malatya’nın şike yaptığı değil, göztepe’nin teşvik aldığı konuşulacaktır

totemi başlatıyorum rtaşlar herkes dinlesin ve paylaşsın lütfen. bu sene bunu dinleyip puan kaybı yaşadığımız maç yok bizim çevrede. foruma da taşımak istedim

İçimden bir his çok pisi pisine Şampiyonluğu kaybedeceğiz diyor:(

Bjk puan kaybetse bizde kaybedeceğiz veya bjkn 2-1 alacak biz 3-1 alacağız.

En yoğun gelen his ise Hatay maçında olduğu gibi bjk bir anda 2-0 öne geçip fark atacak:((

İnşallah yanılırım.

Renktaş, genelde düşüncelerimiz paralel. Maç sonu Terim'in konuşması bile kafamda canlandı. Son dakikaya kadar şampiyonluğu kovalayan takımımı kutluyorum minvalinde cümleye başlıyor(tabi maç sonuna doğru kavga çıkıp tribüne atılmazsa)

Hayırlısı olur inşallah,Sampiyonlar ligini özledik hem bayağ ara oldu...

portolu grup sezonunda çok umutluydum gomis gibi forveti gönderdiler o sene yürüye yürüye gruptan çıkabiliyorduk büyük hayal kırıklığı yaşadım bu sezonda cl konusunda umutluyum umarım bu defa kısmetse olurda enazından gruptan çıkabilmek.

20210515_185001.webp

fb'nin 2. bjk'nin 3. olmasını ister misiniz?

Geri
Üst Alt