- 6 Eylül 2014
- 93.472
- 64.315
- 4.608
Öyle olmuyor yav 2 kHadi ya kötü olmuş bu durum
Li averajlar eşit. Deplasman golü geçerli değil. Biz oluyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle olmuyor yav 2 kHadi ya kötü olmuş bu durum
ömer oynamalı bu herif bizi şampiyonluktan etmeye yemin etmiş gibi oynuyor bu sezonNando
Yedlin Donk Marcao Saracchi
Taylan
Gedson Kilinc
Babel Mo Onye
Mo olmuyorsa, BABEL MERKEZE, HALIL SAGA
Yanlış. İkili averajda deplasman golünün önemi yok ikili averaj şuan eşit. Son maç genel averaj eşit olursa Beşiktaş 87 gol attığı için önde bitirir.Bjk şampiyon oluyor. Biz 3-1 yendik onlar 2-0. Deplasmanda gol attıkları için 4-3 bjk lehine oluyor maalesef.
Bjk macindaki gibi oynasak yeterHala kendime gelemedim. Çok acayip bir akşam oldu.
Bu maçta bir şeyler yapabilir miyiz? Şampiyon olabilir miyiz? Bilemiyorum. Beşiktaş kazanırsa muhtemelen şampiyon olamayız ama ne olursa olsun futbolcular çıkıp ölümüne oynamalı. Ruhsuz olan, koşmayan, basmayan, ısırmayan, uyuz uyuz gezinen kendine başka takım arasın.
Daha fazla gol atan yani BeşiktaşArkadaşlar şimdi puan eşitliği ve gol averajı eşitliğinde kim şampiyon oluyor ?
Muslera
Taylan Gedson
Kerem Babel Onyekuru
Mostafa
Klinch, Halil, Falcao yedek
ya da ömer. ama bugün ilk 10dk herkes kayip mala bagladi. babel bile düsüp durdu pasoömer oynamalı bu herif bizi şampiyonluktan etmeye yemin etmiş gibi oynuyor bu sezon
falcao sezonu kapatti. ne yedegi laMuslera
Taylan Gedson
Kerem Babel Onyekuru
Mostafa
Klinch, Halil, Falcao yedek
bu herif yine taçtan gol yedirdi ömer oynasa daha iyi olur en azından orta kesiyorya da ömer. ama bugün ilk 10dk herkes kayip mala bagladi. babel bile düsüp durdu paso
yenerlerse ihale bana kalirbeşiktaş maçının başlığı aç.
yenerlerse ihale bana kalir