Yani şimdi o kadar çok kırılma anı var ki

Şu şöyle olmasaydı böyle olurdu diyebileceğimiz onlarca an var

Son iki haftada bile 3-1 öndesin bjk karşı pili bitmiş son 15 dk kasıp 1 tane gol atamamaya mı yanalım

Küme düşmüş PTT takımına 6-7 tane atamadığımıza mı yanalım

Ha ligin dengesini bozan her türlü hataydır

Birbirinden saçma ve şike kokan 7 gol yediler şaka gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk kazanırsa farklı kazanır zaten göztepe sezonu kafada bitirmiş görüntüsü verdi gençler maçında

Denizli de aynı şekildeydi ama bir ara çok zorlandık. Psikoloji son hafta farklı olur bence. Normal zamanki gibi düşünmemek lazım. Çok iyi oynadığımız maçları bazen 1-0 aldık mesela. Karagümrük 10 kişi gol attı mesela, o yüzden zorlamalıyız sonuna kadar.

Sampiyonluk sanslari hala yuksek oranda besiktasta, yenmeleri yetebilir, 2 farkla yenerlerse kesin gibi, son haftaya tasidik hadi be aslanlar ne olacak ki 6 tane atsaniz bir yerlerinizi yirtsaniz

Denizli de aynı şekildeydi ama bir ara çok zorlandık. Psikoloji son hafta farklı olur bence. Normal zamanki gibi düşünmemek lazım. Çok iyi oynadığımız maçları bazen 1-0 aldık mesela. Karagümrük 10 kişi gol attı mesela, o yüzden zorlamalıyız sonuna kadar.

Bizim maçı seyretmeye gerek yok bence bir zahmet 1-2 tane atıp kazansınlar

Ben full Göztepe maçına bakacağım umarım bir beraberlik çıkarırlar

Kardeşim artık o olsaydı bu olsaydı diye geçmişi düşünmeyeceksin. Ona kalırsa beşiktaş son dakika Ankaragücü ve Fenerden yemeseydi şu ana kadar turlamıştı şampiyonluğu.

Elinde tek ihtimalin var kazanmak ! Bunu sonuna kadar kullanacaksın, averaja kalırsa şampiyon Beşiktaş açık ve net. Tamamen objektif düşünüyorum biz Göztepe deplasmanına gitsek beşiktaş içerde Malatyayla oynasaydı ben çekimser olurdum kendim için o yüzden şuan rüzgar bize döndü

rahat olmak çok güzel beşiktaş stres yapsın bizim kaybedecek bir şeyimiz yoktu

Bugun cereyan edenler ne kadar mucize ise, Malatya’yi bes farkli yenmekte bir o kadar mucize.

Yinede bu dusuk ihtimalin gerceklesebilmesi icin Halil, Akbaba gibi zayif karakterler sahaya surulmemesi lazim. Hucumda hirsli bir Babel, Arda, Emre Kilinc, Mohamed aceba dedirtir. Falcao’nun da gol ustaligina ihtiyacimiz vardi aslinda.

şampiyon olamayacağız yüksek ihtimal ama çok önemli değil bence artık, buraya kadar mucizeyle geldik buraya. sezon içerisinde çok saçma sapan puanlar kaybettik, hakemler çok doğradı, güçlü bir yönetim yoktu ve fatih terim tamamen konsantre olamadı lige. bu bizi çok fazla etkiledi. bu yıl benim gönlümün şampiyonu son haftalarda yaptıklarıyla Galatasaray'dır.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt