İlerin üçlü komedi üçlüsü gibi köy takımından bile oynayamayacak Babel akbaba ve arda ile galip gelmeye çalışıyoruz

Lanet gelsin Terim'in forma adeletine.

Doldur boşalt oynuyor ama ileriye 1.60 kim adamları koymuş kafa golü atacak Tek kişi kenarda oturuyor

Forvet arkasına koşu yapacak tek adam kerem kenarda oturuyor.

Kapalı savunmayı açacak bir tek futbol aklı feghuli kenarda oturuyor.

Lanet gelsin Terim'in forma adaletine.

Göztepe bizden iyi oynuyor valla, tek umudumuz onlar atacakta bizde berabere bitirebilirsek olacağız vs vs yazıklar olsun bunun adı rezillik kepazeliktir, ligin en iyi Golcüsü yedek Halil denen 10 pozisyonda 1 gol atma becerisi olan adam nokta santrafor, solda akan babel nedense sağda bırakın bu işleri

Denizli maçının aynısını yine aynı kadroyu çıkardı kısır futbol oynadık. İkinci yarı Mustafa girince bir şeyler yaptık. Şampiyonluk maçında yine aynı kadro çıkıyor vallahi şaka gibi

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben şampiyonluk ihtimalimiz %30 demiştim. Ama böyle kaybetmeyi asla kabul etmem. Böyle kaybedilemez. Ben böyle kaybedilirse hocayı da istemem. Bu maç böyle giderse maç sonu istifa etsin. Kimsenin şampiyonluk maçında bize böyle futbol izlemeye hakkı yok. Böyle top oynatmaya hakkı yok. Yazıklar olsun

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tüm hafta 5-6-7-8 — 0 yenecegiz diye pompalarsan sonuc bu olur. once kazanmaya oynayacaktik. cok yanlis strateji oldu bu

Ben başından beri diyorum. Maç başında da yazdım. Sakin ve 2-0’da tutmalıydık maçı. Yani oyun tarzı olarak diyorum. Donk çok gereksiz erken öne çıktı. zaten Yedlin leş(nefretimsin lan o derece) böyle cezayı keserler. Neyse umarım gerekli dersleri çıkarırlar.

Muslera
Luyindama Donk Marcao
Yedlin Taylan Gedson Saracchi
Kerem Emre K.
Mostafa

aynen kardeşim. biz hiç haketmiyoruz. iş nasıl buralara geldi asıl orası küçük bi mucize.

Fatih hocanın istemeyip zorla gönderdiği adem golünü attı en çok uzuldugum adamdı Adem'in gitmesi

averaj ile sampiyon olmamiz zaten pek mümkün degildi

ama böyle firsat varken ikinci yariya geride baslamamiz :/

Geri
Üst Alt