Kodugumun malatyası 10 kişi beklesin ceza sahasında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bjk puan kaybederde bizde kazanamazsak bu cok agirima gider. Hic beklentim olmadan gecmistim macin karsisina ama bjk puan kaybetmisken bizim bu maci alamamiz yuzyilin fiyaskosu olur. 1 ay kendime gelemem

Dünyanın her yerinde averaj hesabı yapan takım hem de gerideyse tüfeğiyle, topuyla, tankıyla gider. Ama bizim yaşı ileri ama aklı geri olan efendi. Göztepe yenerse şampiyon oluruz hesabı yapıyor. Demek ki kendi takımına güvenmiyor. son 45 dakikada besiktaş bir gol atarsa 6 gol atması lazım şampiyon olabilmemiz için. Şimdi gel de ana avrat düz gitme!
6 değil 5

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mucize yaparsa Mohamed, Feghouli, Babel falan yapar. Diğerlerinden pek umudum yok.

Bizden bir halt olmaz adam goztepe deplasmaninda gol atiyor sen mal malatyaya gol atamayip yiyorsun sonra besiktas hakediyor diyince kiziyorlar hakediyor kardesim adamlar bok gibi kadrolari eksikleriyle oynuyorlar kalede 19 yasinda kaleci nskala wellington gibi kazmalarla hemde

Halil Dervişoğlu diyorum (Nuri Şahin, Yunus Mallı familyasından) başka da bir şey demiyorum.Hem de Mustafa Muhammed varken.

Simdi skoru duyan sergen sakin sakin oynatip 2 1 yenip gecicek sakin sakin rajat rahat

Bu kadar sınırları zorlayan bir takım olamaz ya ulan son maç bari adam gibi oynayıp 5 tane atin..1 maç yahu 1 maç sadece bizim şampiyonluk için Karagümrük de Sivas da Göztepe de bizden çok ugrasti

Hafta başından beri çevremdeki herkese söyledim, buraya da yazdım. Averaj hesabı yaparsak fena yanılırız, maçı da kazanamayabiliriz diye. Çok amatör taraftarımız var, o kadar da teknik yönetimimiz.

Arda çıkıp babeli sola atarsa. Muhammed forvet, hemen arkasında akbaba ve halil kurgusuyla çıkmalıyız sahaya. Yedlin sadece fofanayı kapatsın yeter, gedson pozisyona göre sağa kayarak oynamalı. Risk almalıyız. Ya herru ya merru

Geri
Üst Alt