Başakşehir şampiyonluk maçı gibi hissediyorum ama ne Onyekuru var nede Feghouli o zamanki halinde

Kadroyu acikladiginda dedik..Nasil inatci bi adamsa yendim ve benim adamlarimla yendim egosu var inatci herif osrarla halille albabayla ardayla yenecek..Yahu koy kilinci kisa alanda pasalsir arqya kacar pres yapar koy muhammmedi rakibi yorar kafa vurur..Yok aybi tas ayni hamam inatci herif tek derdi var kendi adamlariyla oynayqcak onlara sozlesme imazaltqcak sanki komisyon aliyo sanane bu kadar adamcilik niye

Sampiyonluk macına cikiyoruz en az 4 atmamiz lazim ama ilk yarı isabetli şut sayısı 1

Şu ilk yarıyı 2-0 3-0 önde kapatsaydık bjkliler stresten imkanı yok maçı kazanamazlardı. İlk yarı bile bile kadro seçimi ile topuğumuza sıktık

Besiktasin puan kaybetme olasiligi bizim kazanmamizdan yuksek ilk yariya bakarak. 2. Yari evrim gecirirse bilmem

gerçekten anlamıyorum muhtemelen geri zekalıyım... kılınç feg oğulcan mostafa senin gole götürecek adamlar değilmi.... formsuzda olsalar önce bir denesen yapamıyorlarsa şuan sahadakileri sürsen olmazmı abi... şimdi girecekler formlarını test edeceğiz birde

İlk yarı 2 tane atsaydik. Bjk baskı altında olcaktı. Bjk şuan çok rahat maçida bir şekilde yener.

Dogruya dogru şimdi bu sezon şampiyon olmayı gram haketmemişiz ama herşeye ragmen eline böyle bir fırsat geçmiş e bunuda degerlendirelim ayıptır ya ha bjk yener şampiyon olamayız eyvallah ama onlar berabere kalıp biz yenilip olamazsak yazıklar olsun

Ya halil-kerem-babel çıkarsın

Ya babel-mustafa-arda (bunda da babel solda olur)

Çıkan adamlar da, kim nereye koşacağını, kim nereye atacağını bilmiyor

Hiçbirşey çalışılmamış, ya rakip ciddi hata yapacak ya da bir şapkadan tavşan çıkaracak üzerine kurulu bütüm hücum organizasyonu

Bitmedi adamın denemeleri bir türlü

Geri
Üst Alt