Oyunu 30 metrede oynayalım bekler 3'lü defans gibi ileride oynasın bol bol orta açalım içeride 4-5 bulunsun bunaltıcı futbolda rakip ileri çıkamaz sürekli bi baskı yapmamız lazım

------------------Muslera---------------------
-----------Donk----------Marcao------------
Yedlin--Feghouli--Taylan--Gedson--Sarachi
-----Babel----Mohammed---Onyekuru----

muslera
yedlin donk marcao saracchi
taylan gedson
babel halil onyekuru
mustafa

halil ve mustiyi beraber oynatma taraftariyim. birinci tercihim kerem-babel-onye-mustafa olur ama hoca kerem'i fazla top kaybediyor diye oynatmaz
Dün 10 dakika Halil'le Mustafa birlikte oynadı. Golü yedik Denizli gelmeye başladı. Bu sezon çift forvet tutmuyor bizde. Sona doğru averaj lazım olduğu için çifte dönebiliriz ama başlangıçta tek forvet başlamamız lazım

Tamamen objektif olmak gerekirse

Gs 9 - Malatya 0

Göztepe 2 Beşiktaşım 3

En kestiremediğim maç FB maçı bence çok zor maç . Fb diğer maç haberleriyle maçı bırakırsa Kayseri alabilir.

Ben Fatih Terim fantezi yapar diye korkuyorum. İki forvet falan çıkarsak duman oluruz.

Biz en iyisi puan kaybetmeden Beşiktaş'ın puan kaybetmesini bekleyelim.

ŞİMDİ SEN
YENİDEN
ASLAN
GİBİ
SAVAŞ
GALATASARAY

İlk yarıyı tecrübeyi göz önüne alarak böyle düşünür umarım.

-------------Muslera
Yedlin - Donk - Marcao - Saracchi
---Gedson - Taylan - Kılınç
---Babel-------------------Onyekuru (Arda)
---------Mostafa (Falcao)

Son düzenleme:
Beşiktaş atmadan bizim gol atmamız lazım. Her türlü psikolojik üstünlüğü almamız lazım. Ayrıca maç başında erken gol atarsak maçın üstünlüğünü de alırız. Ama hiçbir şekilde şampiyon olacağımızı düşünmüyorum . Hani bu olamayız demek değil. Umutlanmak istemiyorum. Burada kaç maç akşamı umutlanıp ertesi gün tüm umutlarımın yıkıldığını yaşadım. Valla artık lamı cimi yok. Hani kaybedersek benim hala umudum var diyemeyiz. Dolayısıyla çıksınlar adam akıllı 1 maç oynasınlar.

Geri
Üst Alt