Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
⚽ SL 20/21 H:42 | Galatasaray 3-1 Yeni Malatyaspor | MS | 15 Mayıs
Valla bugün hatay malatya maçının özetini izledim..Hatay birsürü pozisyona girmis..Yan top,kontra,set oyunu allah ne verdiyse pozisyon vermiş Malatya..
Golu erken bulursak istediğimiz farkı bulabiliriz..
Şampiyonluğun parolası erken gol, ilk 15-30 dakikalık bölümde atacağımız gol ve goller Bjk'yi mahvedecektir. Averaja bile kalmayacak bu iş ama yine de takım 6-0 yenmek için hazırlanmalı bu maça. Bjk en iyi gününde bile olsa max 3 averaj kasabilir Göztepe'ye karşı.
gol atmak kadar yememenin de öneminin yüksek olduğu bir maç. ne olursa olsun 1 gol dahi yememek gerekiyor. sene basından beri kaçıncı oldu bilmiyorum taçı yana kullanıp topu kontrol edemeyen oyuncu yüzünden yediğimiz goller. bu vb golleri yersek sampiyonluk gider. diğer türlü zaten zor yiyen takımız. zor yediğimiz gibi atamıyoruz da orası da işin baska boyutu. ilk 30 da kesin 2-0 gibi skoru yakalamak lazım. ilk yari kapanmadan da 3 ü görmek. bjk nin çok gol atacağını sanmıyorum hatta puan kayıpları bile daha olası. averaja kalmadan da bitirebiliriz. gene de işi şansa bırakmayıp min 6 yi görmemiz gereken bir maç. insallah ona göre hazırlanırız ona göre oynarız. panik yapmadan ama ayağımızda da topu çok tutmadan bjk maçı gibi gittiğimizin gol veya şut olarak geri döndüğü ataklar yapmak şart. gerisi gelir ondan sonra. özgüveni olmayan kendi kariyerini galataaray'ın başarısından önde gören oyuncular dışında bir kadroyla çıkarız ins. basit gol yememe kadar basit gol kaçırmamamya da ihtiyacımız var. her gittiğimiz gol olmalı. yoksa çok kriz geçiren olur bu malatya maçında.
Malatyaspor'da üzerine oynamamız gereken oyuncu sol bek Hafez çoğu maçı şu an inceliyorum sürekli merkeze kayıp sol tarafı bomboş bırakıyor oradan 3-4 gol atabiliriz veya kırmızı kart yedirtebiliriz
Yalnız Göztepe son hafta öyle oynamayacaktır çünkü kazandığı taktirde yıllar boyunca bu maçla anılacaklar tıpkı Denizli gibi. O yüzden tarihe bir çentik atma fırsatını tepmezler diye düşünüyorum ben Göztepe'nin. Bir de Göztepe o maçta 2-0 öne geçti yani. Beşiktaş'a karşı 2-0 öne geçse Göztepe sahada korkudan ağlar büyük ihtimalle Beşiktaşlı futbolcular.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.