Düşünsenize biz 4-0 öndeyiz bjk 1-0 önde

90+5 de taylan hatalı bir pas ve umut bulut araya girip 4-1 yapıyor skoru. O yıkımı düşünemiyorum

Hadi be Cimbomum sen neleri başardın al bu şampiyonluğu da

gol atmak kadar yememenin de öneminin yüksek olduğu bir maç. ne olursa olsun 1 gol dahi yememek gerekiyor. sene basından beri kaçıncı oldu bilmiyorum taçı yana kullanıp topu kontrol edemeyen oyuncu yüzünden yediğimiz goller. bu vb golleri yersek sampiyonluk gider. diğer türlü zaten zor yiyen takımız. zor yediğimiz gibi atamıyoruz da orası da işin baska boyutu. ilk 30 da kesin 2-0 gibi skoru yakalamak lazım. ilk yari kapanmadan da 3 ü görmek. bjk nin çok gol atacağını sanmıyorum hatta puan kayıpları bile daha olası. averaja kalmadan da bitirebiliriz. gene de işi şansa bırakmayıp min 6 yi görmemiz gereken bir maç. insallah ona göre hazırlanırız ona göre oynarız. panik yapmadan ama ayağımızda da topu çok tutmadan bjk maçı gibi gittiğimizin gol veya şut olarak geri döndüğü ataklar yapmak şart. gerisi gelir ondan sonra. özgüveni olmayan kendi kariyerini galataaray'ın başarısından önde gören oyuncular dışında bir kadroyla çıkarız ins. basit gol yememe kadar basit gol kaçırmamamya da ihtiyacımız var. her gittiğimiz gol olmalı. yoksa çok kriz geçiren olur bu malatya maçında.

Malatya'ya karsi aslinda bir garezim yok ama gecen sezon düsmesi gereken ama düsmeyen bütün takimlara karsi antipati kaptim.

Hem bu yüzden hem de sampiyonluk adina bunlarin anasini aglatmaliyiz.

Yalnız Göztepe son hafta öyle oynamayacaktır çünkü kazandığı taktirde yıllar boyunca bu maçla anılacaklar tıpkı Denizli gibi. O yüzden tarihe bir çentik atma fırsatını tepmezler diye düşünüyorum ben Göztepe'nin. Bir de Göztepe o maçta 2-0 öne geçti yani. Beşiktaş'a karşı 2-0 öne geçse Göztepe sahada korkudan ağlar büyük ihtimalle Beşiktaşlı futbolcular.
Insallah

Geri
Üst Alt