Kupa'da Erol Bulut'un Alanyaspor'una ilk maç 2-0 yenilmiştik ikinci maç hatırlayın 3-1 skoru almıştık turu geçecek skoru da yakalıyorduk o savunması güçlü olan Alanyaspor nefes alamıyordu sağdan soldan merkezden geliyorduk.

Bu sene de Alanyaspor'a karşı 0-3 geriye düştük 2-3 yaptık 3 tane direkten döndü.

Galatasaray eğer ki Galatasaray gibi oynarsa her zaman istediği skoru alabilecek güçtedir maçın son 15-20 dk kalmış gibi 90 dk'yı oynarsak emin olun 3-4'de de kalmaz yukarısına da çıkarız.

3 avans 4'te biter.
E1JV86lXoAEss8S.webp

15 mayista benim dogum günüm var, yaparsin Galatasaray’im.. bana güzel bir hediye verirsin insAllah

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Doğum günün şimdiden kutlu olsun renktaş. Benim de doğum günüm 15 Mayıs. Umarım Galatasaray bize güzel bir doğum günü hediyesi verir.

Zaman geçmiyor ! İlk yarı skoru en az 3-0 yaparak bjk nin ayaklarını titretmemiz çok iyi olur..

8-0 Galatasaray maçından önceki BJK Ankaragücü maçı... Bizim maçtaki kaleci performansı üst düzeydi, bu maçta para versen böyle oynamaz amatör biri bile.

1- Bu olayı ilk itiraf eden malatya başkanı nurettin güven 1988 sezonunda başkanlığa oturmuştur. Aslında o sezon malatya'nın başkanı turan çeviktir.
2- şeyhmus suna'da o sezon malatya'da forma giymiyor. Maç kolikten bakabilirsiniz. 1988'de gelmiş.
3- eren talu itirafında ünal karaman'da para aldı diyor. ünal karaman daha sonradan gazeteye verdiği mülakatta ben o sezon gaziantep'te forma giyiyordum, iddialar asılsızdır, demişti. maç kolikten bakabilirsiniz, ünal karaman doğru söylüyor.

Ertem hırtı zamanında Malatya tofaş-doğan vs iftirası atmış Galatasaray'a. Milletde kılçığıyla yemiş. Aynı zamanda zalad iftirası.. Yuh diyorum

Hatay'ın kaldıramadığı gibi umarım Malatya da baskıyı kaldıramaz.

Ayrıca fark atıp şampiyon olmamız ihtimalinde bu Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli kansızlar şike yapıldığına dair iğrenç baskılarda bulunacaklar. 1993 senesi gibi akıllara şikeyi yerleştirecekler. İnşallah bu Beşiktaş puan kaybedip şampiyon oluruz.

Ayrıca fark atıp şampiyon olmamız ihtimalinde bu Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli kansızlar şike yapıldığına dair iğrenç baskılarda bulunacaklar. 1993 senesi gibi akıllara şikeyi yerleştirecekler. İnşallah bu Beşiktaş puan kaybedip şampiyon oluruz.
Ne dedikleri kimin umurunda, biz yemeden en az 5 attığımız her durumda şampiyon oluruz.

O sezon ankaragucune 7 8 atmayan takim yokmus bizim basimiz kel mi bizde atmışız iste. Keske ayni tarifeyi haftasonu uygulasakda bir ömür kudursalar.

Evet ben de diyorum ki o iğrenç çenelerini boş boş tartışmaları dinlememek için inşallah puan kaybederler diyorum.
Puan kaybetme şansları 2 veya üzeri fark atmalarından daha fazla. Bunlar kendilerini bırakıp bizim atıp atamayacağımıza odaklandıkları sürece kendi maçlarını bile kazanamazlar.

bence aksine 7-8 tane atıp şampiyon olmamız inanılmaz keyifli bir senaryo olur :) 100 yıl kudursunlar keyifle dinleriz :)

bence aksine 7-8 tane atıp şampiyon olmamız inanılmaz keyifli bir senaryo olur :) 100 yıl kudursunlar keyifle dinleriz :)
Çevrende fazla Fenerbahçeli yok diye böyle konuşursun sanırım hocam. Üç gündür 1993 senesi için 2 gol atsak da şampiyon olacağımızı ikna edemiyorum.

Yine şut tehdidi var diye Whitefather ile başlarsa galibiyet çok büyük sıkıntıya girer

Geri
Üst Alt