- 27 Ocak 2010
- 139.154
- 105.428
- 5.648
3 avans 4'te biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 avans 4'te biter.
Bu adamın bakışlarını arkadaşlarım bana benzetiyor.Gitsin kurtulalım.
Doğum günün şimdiden kutlu olsun renktaş. Benim de doğum günüm 15 Mayıs. Umarım Galatasaray bize güzel bir doğum günü hediyesi verir.15 mayista benim dogum günüm var, yaparsin Galatasaray’im.. bana güzel bir hediye verirsin insAllah
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Bunlar ne abi ya![]()
Ne dedikleri kimin umurunda, biz yemeden en az 5 attığımız her durumda şampiyon oluruz.Hatay'ın kaldıramadığı gibi umarım Malatya da baskıyı kaldıramaz.
Ayrıca fark atıp şampiyon olmamız ihtimalinde bu Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli kansızlar şike yapıldığına dair iğrenç baskılarda bulunacaklar. 1993 senesi gibi akıllara şikeyi yerleştirecekler. İnşallah bu Beşiktaş puan kaybedip şampiyon oluruz.
Bunlar ne abi ya![]()
Evet ben de diyorum ki o iğrenç çenelerini boş boş tartışmaları dinlememek için inşallah puan kaybederler diyorum.Ne dedikleri kimin umurunda, biz yemeden en az 5 attığımız her durumda şampiyon oluruz.
Puan kaybetme şansları 2 veya üzeri fark atmalarından daha fazla. Bunlar kendilerini bırakıp bizim atıp atamayacağımıza odaklandıkları sürece kendi maçlarını bile kazanamazlar.Evet ben de diyorum ki o iğrenç çenelerini boş boş tartışmaları dinlememek için inşallah puan kaybederler diyorum.
bence aksine 7-8 tane atıp şampiyon olmamız inanılmaz keyifli bir senaryo olurHatay'ın kaldıramadığı gibi umarım Malatya da baskıyı kaldıramaz.
Ayrıca fark atıp şampiyon olmamız ihtimalinde bu Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli kansızlar şike yapıldığına dair iğrenç baskılarda bulunacaklar. 1993 senesi gibi akıllara şikeyi yerleştirecekler. İnşallah bu Beşiktaş puan kaybedip şampiyon oluruz.
Çevrende fazla Fenerbahçeli yok diye böyle konuşursun sanırım hocam. Üç gündür 1993 senesi için 2 gol atsak da şampiyon olacağımızı ikna edemiyorum.bence aksine 7-8 tane atıp şampiyon olmamız inanılmaz keyifli bir senaryo olur100 yıl kudursunlar keyifle dinleriz
![]()
O kim?Yine şut tehdidi var diye Whitefather ile başlarsa galibiyet çok büyük sıkıntıya girer
E.akbabaO kim?