Serhat Ferhat
Parçalı Üye
- 6 Eylül 2020
- 2.982
- 3.635
- 603
Hatay seninde abv, okadar gölü neden yedin.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baskı hocam baskı demoralizeler 3 günde nereye kadar toparlayabilirsin biz kesin yenerler diye hesap yapalım o ayrı ama garantisi kesinlikle yokGeçen hafta averajı almamız lazımdı 3-1 ken
Bu hafta 6-7 tane sallamamız lazımdı
Kısacası kendimiz ettik kendimiz bulduk Göztepe nin elinden ne gelir ki bitse de gitsek modunda çıkarlar Kgümrük bugün feneri için saldırdı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
şampiyon olacak bi gs ile oynamadılarmalatya bu sezon 47 gol atmış 49 gol yemiş.Az gol yiyorlar.Moral bozucu. Göztepe 55 gol atmış 52 yemiş.Bu haftayı saymıyorum.
ipler elimizde degil malesef.ipler goztepenin elinde biz kendi yaramiza iseyemiyoruz bugun gorduk.insallah haftaya aliriz maci da goztepe berabere kalirKoca sezonda son hafta ipleri elimize aldık lan.
3 kardeş 3 . Herkes bir anlamadı şunu4+ tane atmamiz mümkün degil bjknin puan kaybetmesini bekleyecegiz
Neden bukadar eminsin?Göztepe bjk yi yener
Sen Malatya'ya 5 at, şampiyonsun.ipler elimizde degil malesef.ipler goztepenin elinde biz kendi yaramiza iseyemiyoruz bugun gorduk.insallah haftaya aliriz maci da goztepe berabere kalir
SM-A520F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zor işimiz.ben göztepeye güveniyorum renktaş.şampiyon olacak bi gs ile oynamadılar
1-2 öne gectikleri gencler macinda 5-3 yediler xdGöztepe bjk yi yener
4 tane3 kardeş 3 . Herkes bir anlamadı şunu
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
keskeee ama iste goruyoruz penalti atamiyoruz daha. umit var mi var ama insanda bi hava yaratmiyorlar bizimkiler malesef. bugun atacaktilar o 5i o zaman orun yoktu.Sen Malatya'ya 5 at, şampiyonsun.
3 kardeş 3 . Herkes bir anlamadı şunu
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi