kel oynamazsa averaj filan hayal. beşiktaş kazanırsa kaybederiz.

Malatya kotu takim ama bireysel olarak cok iyi oyunculara sahip ozellikle tetteh ve adem cok dikkat edilmeli ben fark filan olacagini dusunmuyorum bizim takim kimseye fark atamaz erken bir kirmizi gelmez ise zorda olsa kazanip izmirdan gelecek haberi beklemeliyiz umidim varmi yok goztepe savunmasi ligin en kotulerinden biri ghezal covid ciksa sansimiz olur

maxresdefault.webp

Biz berabere kaliyormusuz bjk yenilip sampiyonlugu birakiyormus ulan ne guzel olur
Üstüne bir de fb yendi mi ikili averajla sampiyonlugu aliyormusuz
Bjk 10 yil kendine gelemez

Evet çok zor ama yapmak zorundayız. Malatya’yı elek etmeliyiz. İşimizi Göztepe’ye bırakamayız. Teşvikti, şikeydi, hakemdi? Ne olacağını bilemeyiz. Fırsat ayağımıza geldi. Gerekiyorsa Terim kendi sahaya girip golleri atacak. Başka çare yok!

Kargalarda maç sonu büyük pislikler yapılmış rakip oyuncuları dövmüşler 3-4 karga oyuncusu .bunlara ceza gelirse tümden savrulabilirler.ciddi bi baskı var bizim taraftarlardan sosyla mecralarda bakalım neler olacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lider olup yenmek zorunda olmak büyük stres..

Geriden gelmek daha kolay..

Uyuz uyuz oynamanın zamanı değil.. deli gibi saldıracaksın normal oyun düzeninde şampiyon olmamız olası değil bjk nin puan kaybetmezse..

Her dakika çok kıymetli çok değerli

Hala sinirim geçmiyor .ulan Denizli küme düşmüş en iyi oyuncusu sagal kaçmış kalede 20 yaşındaki bebe var bok gibi oynarken 2-0 i bulmusuz üstüne penaltı yakalayıp kaçırmışız..Bunlar yetmezmiş gibi fb ve bjk ilk yarıyı geride kapamış..Senin bu takıma 6 atman için daha ne olmadı lazım rakip 7 kişi mi kalacakti.Bir de kepaze gibi ikinci yarı gol ye 2-1 olsun maç .
Çok zor şampiyonluklar aldık ama ben bu kadar zorunu hatırlamıyorum.. 2 rakibin birlikte yeniliyor yaw aynı hafta daha ötesi var mı beraberlik yetmiyor bakın öyle Denizli faciası gibi değil bjk 10 kişilik karagumruke yenildi..
Senin tek yapacağın çıkıp PTT ligi aylarındaki takıma 6-7 tane atmakti sampiyonlugu alacakken yine zoru sectik.
Hem Sivas hem Karagümrük bize bizden daha çok çalıştı bu aksam

Hala ama hala elim ayağım titriyor hala kalbim hızlı hızlı atıyor bu rüyanın sonu mutlu bitsin Allah’ın izniyle. Denizlispor maçında rezil futbolla 4 gol atabildik artık son maç bu maç kötü de oynasanız iyi de oynasanız farklı çok farklı bir galibiyet olması dileğiyle. Son olarak Emre Akbaba git kardeşim lütfen git rica ediyorum git kibarca git lütfen.

Geri
Üst Alt