EDPdysoXsAEK5MN

Son yıllarda Denizli fb maçı , bjk yi Hasan kabze ile yendiğimiz maç , 4. Yıldızı aldığımız sene bjk maçı , Kadıköy’de kupa kaldırdığımız maç , 2 sene önceki Başakşehir maçı ve daha niceleri..

Final maçlarındaki şansımız hep yaver gitti umarım yine aynısı olur.

Heyecandan günlerce uyku tutmaz artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maça böyle başlamamız lazım;

Bu maçında sonunu getiremedik, 2-0 da kalmıştı galiba

Hiç bir takıma 6 üstü gol atamadık yıllardır, zaten malatya sağlam takım denizli'ye göre. Hatay ciddi anlamda ligin kaderi ile oynadı. 7-0'lık hiç bir fark yok takımların arasında, allahından bulsunlar.

Bu maçında sonunu getiremedik, 2-0 da kalmıştı galiba

Hiç bir takıma 6 üstü gol atamadık yıllardır, zaten malatya sağlam takım denizli'ye göre. Hatay ciddi anlamda ligin kaderi ile oynadı. 7-0'lık hiç bir fark yok takımların arasında, allahından bulsunlar.

İlahi adaletin tecelli etmesine vesile olacak bir Ünal hoca bırakıyorum buraya.. karakterine fb maçında güvenmiştim yine güveniyorum

Hala isimiz cok zor

Farkli galibiyete degil de Göztepe’nin puan almasina odaklanmamiz lazim

5 golü kafamıza kazimaliyiz. Besiktas 2 farkta yapsa olamiyor sampiyon

Kafada kazanmalıyız maçı
Galatasaray 5 Malatya 0

Turgay serefi bozugu "Malatya artik Tofaslarla degil iyi oyunuyla kendini gosterecektir". Utanmaz tip seni. Ezik.

İlahi adaletin tecelli etmesine vesile olacak bir Ünal hoca bırakıyorum buraya.. karakterine fb maçında güvenmiştim yine güveniyorum

Sahada ki oyuncularda biter iş, ciddi anlamda bu atınç canımı sıkıyo.

2 hata yapsa 2-0 olur ve ümitlerimiz biter bir anda. Malatya'ya 4-5 gol atacak potansiyel görmüyorum takımda, potansiyeli geç süper lig'de takımlar arasında 4-5 gol olacak fark yok artık. Görüyosunuz düşen Denizli bile kıçını yırtıyo denk yabancı oyuncuları var. C.tesi günü ne kadar sağlık çalışanı varsa doldurmak gerek başka ümit yok

2 hata yapsa 2-0 olur ve ümitlerimiz biter bir anda. Malatya'ya 4-5 gol atacak potansiyel görmüyorum takımda, potansiyeli geç süper lig'de takımlar arasında 4-5 gol olacak fark yok artık. Görüyosunuz düşen Denizli bile kıçını yırtıyo denk yabancı oyuncuları var. C.tesi günü ne kadar sağlık çalışanı varsa doldurmak gerek başka ümit yok
açın kapıları gireyim :D

Bu sezona yazık oldu ya o kadar çok hata yaptık ki , sadece bir tanesini yapmamış olsaydık güle oynaya şampiyonluk kutluyorduk şimdi

Şampiyonluğumuz tamamen bjk'nin elinde olabilirdi yalnız iyi getirdik.

Geri
Üst Alt