Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.188
- 12.945
- 2.658
Hadi ins.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maça böyle başlamamız lazım;
Bu maçında sonunu getiremedik, 2-0 da kalmıştı galiba
Hiç bir takıma 6 üstü gol atamadık yıllardır, zaten malatya sağlam takım denizli'ye göre. Hatay ciddi anlamda ligin kaderi ile oynadı. 7-0'lık hiç bir fark yok takımların arasında, allahından bulsunlar.
İlahi adaletin tecelli etmesine vesile olacak bir Ünal hoca bırakıyorum buraya.. karakterine fb maçında güvenmiştim yine güveniyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
açın kapıları gireyimSahada ki oyuncularda biter iş, ciddi anlamda bu atınç canımı sıkıyo.
2 hata yapsa 2-0 olur ve ümitlerimiz biter bir anda. Malatya'ya 4-5 gol atacak potansiyel görmüyorum takımda, potansiyeli geç süper lig'de takımlar arasında 4-5 gol olacak fark yok artık. Görüyosunuz düşen Denizli bile kıçını yırtıyo denk yabancı oyuncuları var. C.tesi günü ne kadar sağlık çalışanı varsa doldurmak gerek başka ümit yok
Sahada ki oyuncularda biter iş, ciddi anlamda bu atınç canımı sıkıyo.
2 hata yapsa 2-0 olur ve ümitlerimiz biter bir anda. Malatya'ya 4-5 gol atacak potansiyel görmüyorum takımda, potansiyeli geç süper lig'de takımlar arasında 4-5 gol olacak fark yok artık. Görüyosunuz düşen Denizli bile kıçını yırtıyo denk yabancı oyuncuları var. C.tesi günü ne kadar sağlık çalışanı varsa doldurmak gerek başka ümit yok